Henryczek - kociak, który nie może znaleźć Domu...w DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 09, 2010 16:53 Re: GDA Henryczek - buraski nie są "zwykłe"! Nowe foto !

dorot - ja się staram :roll:
Mam nadzieję, że szybko zjawi się super domek - taki NAJ, na jaki tak cudowny kot zasługuje.
Ale i tak :crying:

PS. Poker - on jest super grzeczny, to aż niewiarygodne - jak na kociaka :mrgreen:
Jedzonko zakupione, zabaweczki i posłanko tysz będą 8)
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Pon sie 09, 2010 17:06 Re: GDA Henryczek - buraski nie są "zwykłe"! Nowe foto !

Sin pisze:PS. Poker - on jest super grzeczny, to aż niewiarygodne - jak na kociaka :mrgreen:

uhm.... a potem pozna Gryzeldę... :ryk: i się dowie że mozna
1. robić porzadki po swojemu (zanim się duzi skapną to my bedziemy daleko)
2. wskakiwac absolutnie wszedzie (na blat nie wolno tylko jak ludz stoi lub siedzi, bo jak lezy to mu sie wstawac co 5 minut nie chce)
3. domagac sie milosci o 5tej rano (ludz jest wtedy najbardziej potulny)
etc etc :ryk:

Sin pisze:Ale i tak :crying:

nie no wiesz, jak Ci mam z serca wydzierac to chyba zacznę miec wyrzuty sumienia 8)

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Pon sie 09, 2010 17:20 Re: GDA Henryczek - buraski nie są "zwykłe"! Nowe foto !

W końcu będę miała okazję poznać sławetną Gryzeldę :mrgreen: ps. to imie za cholerę nie pasuje do jej arystokratycznego wyglądu :lol:

Krysia, Magda jest jeszcze bardziej od Ciebie przewrażliwiona :) jak Henryczka znalazła to oczami wyobraźni do uśpienia go prawie wiozła, a on na samych kropelkach do oczu wydobrzał :ryk:
Madzia Henryczek będzie miał jak w raju :1luvu: noł łori :kotek: "będzie salał z Gryzią i maltretował Krysię i TZ-a" :ryk:
Ostatnio edytowano Pon sie 09, 2010 17:26 przez Marea, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon sie 09, 2010 17:23 Re: GDA Henryczek - buraski nie są "zwykłe"! Nowe foto !

Marea pisze:W końcu będę miała okazję poznać sławetną Gryzeldę :mrgreen: ps. to imie za cholerę nie pasuje do jej arystokratycznego wyglądu :lol:

ale pasuje do zwyczajów... ma niezwykle aktywne uzębienie :ryk:

Poker71

Post » Pon sie 09, 2010 19:48 Re: GDA Henryczek - buraski nie są "zwykłe"! Nowe foto !

Ale to nie chodzi o inny DT - wierzę, że będzie miał najlepszą opiekę :ok:
To chodzi w ogóle o oddanie :(
Życie mnie powinno już przyzwyczaić, że odbiera mi wszystko na czym mi zależy :roll: i że wszystko co bym chciała...że zawsze jest na odwrót lub zupełnie inaczej...
A jednak :(
Siedzę i ryczę.
Co mi się nigdy jeszcze nie przytrafiło. Mało - ja się dziwiłam, że tak można :roll: tymczas to tymczas, nie?
eeeh...szkoda gadać, Nieważne.

Nagrałam sobie na pamiątkę:
http://w367.wrzuta.pl/film/5D7XIgToaYP/mvi_4605

i kilka zdjęć:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Sin

Post » Pon sie 09, 2010 19:56 Re: GDA Henryczek - buraski nie są "zwykłe"! Filmik i foto.

Niestety nie możemy ich zatrzymywać wszystkich, choć serce czasem krwawi.... czasem zdarzają się takie które kochamy bardziej niż inne....takie życie, nie fair i wciąż trzeba się zmagać z trudnymi wyborami ...
Oddając Henryczka możesz za jakiś czas uratować kolejnego bąbelka i dać szansę na życie... :ok:

Henruteniek miał cholerne szczęście że akurat tamtego wieczoru szłaś tą drogą :D
Obrazek

Marea

Post » Pon sie 09, 2010 20:25 Re: GDA Henryczek - buraski nie są "zwykłe"! Filmik i foto.

TZtowi jak mu powiedzialam to sie tylko micha uśmiechnęła... i od godziny godzi i zamęcza Gryzeldę opowieściami jak będzie fajnie bo nowy kociak będzie :roll: (nie wiem po co jej opowiada bo ona nie slyszy... ale sprobuj mu powiedziec... to sie oburza: nie słyszy ale rozumie!)

Sin, nie przejmuj się... jak oddawałam Kruszynkę to myślałam że zejdę, dzwoniłam do Agaty chyba co 2h...

Za oddanie Suzuki jarekm stwierdził ze nie mam serca, a po oddaniu Lesia TZ zaczął wieczorami siedzieć w robocie do oporu niby bez powodu...

Najłagodniej poszło z Alibabą która była króciutko, już oswojona, zdrowa i niczym sie nie przejmowała

Poker71

Post » Wto sie 10, 2010 9:15 Re: GDA Henryczek - buraski nie są "zwykłe"! Filmik i foto.

Dziś dzień przeprowadzki - wszystko już przygotowane.
mefisto - paskud jeden zakulał z kocią czarną dziurę piłeczkę więc będzie jedna zabaweczka mniej ;) Za nic nie mogę jej znaleźć, koty właśnie szaleją...ja spakowana i czekam :roll: Mefisto się próbuje włamać do plecaka z karmą...żarłok :wink:
Już się wypłakałam wczoraj to powinnam być na chodzie ;)

Oby tylko Henryczek się zechciał wysikać przed podróżą ;)

Sin

Post » Wto sie 10, 2010 9:18 Re: GDA Henryczek - buraski nie są "zwykłe"! Filmik i foto.

błagam przyjedzcie juz bo Gryza dostala zajoba, TZ takoz, a ja ich za chwilę oboje zamorduję :roll: temat zastepczy pilnie potrzebny TZ zajmie sie kociakiem, Gryzelda zajmie sie obrazaniem, bede miec chwile spokoju bo oszaleje zaraz :evil:

Poker71

Post » Wto sie 10, 2010 9:21 Re: GDA Henryczek - buraski nie są "zwykłe"! Filmik i foto.

Poker71 pisze:błagam przyjedzcie juz bo Gryza dostala zajoba, TZ takoz, a ja ich za chwilę oboje zamorduję :roll: temat zastepczy pilnie potrzebny TZ zajmie sie kociakiem, Gryzelda zajmie sie obrazaniem, bede miec chwile spokoju bo oszaleje zaraz :evil:

niebawem się zbieramy Krysia, będę dzwonić z trasy
Obrazek

Marea

Post » Wto sie 10, 2010 14:33 Re: GDA Henryczek - buraski nie są "zwykłe"! Filmik i foto.

Henryczek w podróży najpierw się dziwił i bał, potem spał a potem się rozmiałkolił :lol:
Zwiedził dom, dostał kilka razy po łbie od Gryzeldy, pobrykał, zjadł kilka chrupek, wypił troszkę wody, znowu pozwiedzał, zrobił "Gdzie jest kuweta? miau" i poszedł spać :1luvu:
Mówiłam, że CUD nie kot? :mrgreen:

Poker...no...no a relacja to gdzie?
bo ja już czekam 8)

Sin

Post » Wto sie 10, 2010 14:41 Re: GDA Henryczek - buraski nie są "zwykłe" Nowy DT :)

hehe i teraz Krysia zobaczy jak to jest od drugiej strony, jak ją będą tel. itp itd zamęczać :twisted: :ryk:
Obrazek

Marea

Post » Wto sie 10, 2010 14:46 Re: GDA Henryczek - buraski nie są "zwykłe" Nowy DT :)

Marea pisze:hehe i teraz Krysia zobaczy jak to jest od drugiej strony, jak ją będą tel. itp itd zamęczać :twisted: :ryk:

Ma to jak w banku :mrgreen:
nadal czekam :lol:

Sin

Post » Wto sie 10, 2010 15:00 Re: GDA Henryczek - buraski nie są "zwykłe" Nowy DT :)

Henryczek wygrzewa się na wycieraczce pod balkonem, trochę się stracha jak wychodzę z sypialni na pokój i się chowa za nogę od stołu (ale sobie kryjówkę znalazł, nie powiem), jest troszkę zdezorientowany ale bez dużego stresa. Gryzelda juz syczenie skończyła, parę razy jeszcze poganiała małego dla rozrywki ale tak bez szczególnego zacięcia, a potem poszła spać.

Poker71

Post » Wto sie 10, 2010 17:50 Re: GDA Henryczek - buraski nie są "zwykłe" Nowy DT :)

Nowe miejsce, nowi ludzie, nowy kotek :) no i nieograniczona przestrzeń non stop :) musi ochłonąć chłopak :) :ok:
Obrazek

Marea

[poprzednia][następna]