Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Jest źle , bardzo źleManiuś w całe noce i dnie miauczy pod drzwiami i oknem , a dziś w nocy wymiotował i rano tez
:(:( . Obawiam się o jego życie mimo iż ma co jeść i ma opiekę , staram się jak tylko mogę ale i tez jestem do wszystkich zwierząt sama i nie mam ani czasu ani siły z nim chodzić na spacery
:(:(
MANIUS PILNIE SZUKA TDT , TD , DS .
Zastanawiam sie czy nie było by mu lepiej tam na wolności , ale pod warunkiem ze ktoś np Ty Kociara byś tam codziennie chodziła mu dać jeść i pic, wiem ze nie masz pracy i nie miałabyś za co kupić mu jedzenie i ja bym tobie to jedzenie dawała , Ty byś tylko musiała tam codziennie chodzić ( mieszkasz blisko ) i za obserwować czy ma jakieś okienko otwarte ...... nie wiem ale tak mi się wydaje że to by było najlepsze dla Manka ...
PS . Mam nadzieje ze nikt mnie tu nie zlinczuje za moje spostrzeżenie , bo już na innym wątku zostałam zlinczowana bo przyjęłam Nadie , dzika Nadie która o dziwo się u mnie czuje dobrze a miziak Maniuś czuje się źle
OKI pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Jest źle , bardzo źleManiuś w całe noce i dnie miauczy pod drzwiami i oknem , a dziś w nocy wymiotował i rano tez
:(:( . Obawiam się o jego życie mimo iż ma co jeść i ma opiekę , staram się jak tylko mogę ale i tez jestem do wszystkich zwierząt sama i nie mam ani czasu ani siły z nim chodzić na spacery
:(:(
MANIUS PILNIE SZUKA TDT , TD , DS .
Zastanawiam sie czy nie było by mu lepiej tam na wolności , ale pod warunkiem ze ktoś np Ty Kociara byś tam codziennie chodziła mu dać jeść i pic, wiem ze nie masz pracy i nie miałabyś za co kupić mu jedzenie i ja bym tobie to jedzenie dawała , Ty byś tylko musiała tam codziennie chodzić ( mieszkasz blisko ) i za obserwować czy ma jakieś okienko otwarte ...... nie wiem ale tak mi się wydaje że to by było najlepsze dla Manka ...
PS . Mam nadzieje ze nikt mnie tu nie zlinczuje za moje spostrzeżenie , bo już na innym wątku zostałam zlinczowana bo przyjęłam Nadie , dzika Nadie która o dziwo się u mnie czuje dobrze a miziak Maniuś czuje się źle
Niedobrze
Czy jest możliwe, że te wymioty i jego tęsknota za wyjściem na dwór to dwie różne sprawy?
OKI pisze:W zasadzie nawet nie o chorobę mi chodziło, tylko może się zakłaczył trochę, albo zbyt łapczywie je i dlatego wymiotuje![]()
Kurcze, nijak pomóc nie mogę, a żal dzieciaka
Justa&Zwierzaki pisze:OKI pisze:W zasadzie nawet nie o chorobę mi chodziło, tylko może się zakłaczył trochę, albo zbyt łapczywie je i dlatego wymiotuje![]()
Kurcze, nijak pomóc nie mogę, a żal dzieciaka
Kurcze zaklaczenie wchodzi w gre bo on ma bardzo zadka ale i tez bardzo gubi sierść a że ja mam jeszcze w domu świnkę to jej codziennie nosze trawę i on sobie jej pojadł i oby to było to , boże jak mi go jest zal
OKI pisze:Dziewczyny, nie krzyczcie na siebie![]()
Kociaro, może jemu spacery wystarczą, żeby się jakoś pogodzić z zamknięciem? Nawet jeśli się przyzwyczai do spacerów, to może być tak, że później łatwiej zniesie ich brak. Dla niego to całkiem nowa sytuacja, takie całkowite zamknięcie od razu![]()
Spróbować zawsze warto, a później to już może DS się będzie martwił spacerami
Justa&Zwierzaki pisze:OKI pisze:Dziewczyny, nie krzyczcie na siebie![]()
Kociaro, może jemu spacery wystarczą, żeby się jakoś pogodzić z zamknięciem? Nawet jeśli się przyzwyczai do spacerów, to może być tak, że później łatwiej zniesie ich brak. Dla niego to całkiem nowa sytuacja, takie całkowite zamknięcie od razu![]()
Spróbować zawsze warto, a później to już może DS się będzie martwił spacerami
Zgadzam, się z Tobą w 100%
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 338 gości