KROPKA FIV+ już w DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto lip 27, 2010 14:39 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

poprosze
robimy w gacie ze strachu
jesli Kropka bedzie niegrzeczna, to moj TŻ urwie mi glowe na wysokosci kolan....

otma

Od: Nie gru 23, 2007 19:55

Post » Wto lip 27, 2010 16:00 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

:lol: :ryk: To trzymam kciuki za dobry humor TŻa :mrgreen: bo znając Kropkę to... hmm... Kciuki! :ok: :ok: :ok:

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Wto lip 27, 2010 16:03 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto lip 27, 2010 17:47 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

KROPKA juz u nas. Na razie nie jest zle. Zrobila obchod, zjadla, wyszla na balkon.
Bombalina chodzi za nia krok w krok niczym agent z biura sledczego, Veron na dystans, jak Kropka sie zbliza to warczy ale atakow brak.

sprobuje wkleic zdjecie, nie wiem czy sie uda
To pierwszy obchod:

Obrazek

otma

Post » Wto lip 27, 2010 17:52 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

o, weszlo, no to ciag dalszy:

Bombalina patrzy:

Obrazek

zwiedzamy:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

a tutaj wszystkie trzy Koty pod jednym stolem:

Obrazek

otma

Post » Wto lip 27, 2010 18:13 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

Nooo, chyba całkiem niezle panna Kropka w nowym domku się czuje :D
Obrazek

bulba

Post » Wto lip 27, 2010 19:37 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

:ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Wto lip 27, 2010 20:13 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

Na razie Kropka nie chce byc glaskana. Chodzi po mieszkaniu w miare swobodnie, teraz wlasnie wskoczyla sobie na krzeslo przy stole w pokoju i zaglada przez blat jak pisze na komputerze. Veron powarkuje zza kanapy a Bombalina siedzi pod krzeslem i sie gapi.
Kropka wyglada na smiala kotke, nie chowa sie po katach i nie wyglada na przerazona. Jest zaniepokojona ale na pewno nie przerazona smiertelnie.
Trzymajcie kciuki za noc

otma

Post » Wto lip 27, 2010 20:21 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

Ooo, super! :) Cieszę się, że jest jako tako dobrze - ciekawa jestem, jak przeżyjecie noc... :roll: Kciuki nadal mocno zaciśnięte :ok: I poproszę o jak najwięcej zdjęć, filmików - nie krępujcie się i wstawiajcie co macie :mrgreen:

jhet

Post » Wto lip 27, 2010 20:28 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

Mowisz i masz :)

Kropka na lozku:

Obrazek

Kropka ma krzesle:

Obrazek
Obrazek

otma

Post » Wto lip 27, 2010 20:31 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

A to moj TŻ.
Jak bedzie tak spal z trzema, to bedzie sukces.

Obrazek

otma

Post » Wto lip 27, 2010 21:23 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

Normalnie nie poznaję Kropki - pare godzin u was jest, a już w tylu miejscach była, i na krzesle, i na łóżku... W swoim poprzednim DT zaczęła wskakiwać na powyższe chyba dopiero po ładnych paru tygodniach. A znajdzie się tam gdzieś jeszcze kawałek TŻa dla malutkiej Kropeczki...? 8) Jeszcze chwila i jego też obsiądzie jak pozostałe kotulce :lol: I Otma jeszcze raz wielkie, wielkie dzięki za opieke nad kicią - jesteście wspaniali :1luvu:

jhet

Post » Wto lip 27, 2010 21:30 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

otma, genialne zdjęcia! strasznie się cieszę, że Kropka tak się szybko poczuła jak u siebie - jest duuużo bardziej swobodna i zrelaksowana niż u mnie. Co wychyliła nosek, to po nim dostawała od Szejka... A u Was - cudownie! Aż miło popatrzeć! :D

A po mizianko Kropeczka jeszcze się zgłosi, szczególnie jak pozazdrości drugiemu mruczącemu kotkowi :P
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Wto lip 27, 2010 22:18 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

Kropeczko, spokojnej nocy w nowym domku :D Otma :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Śro lip 28, 2010 7:13 Re: KROPKA FIV+ znika... Jest coraz gorzej :( PILNIE DT lub DS!

Noc byla straszna.
Najpierw bylo ok, tzn ja, TŻ i nasze koty do lozka a Kropka poszla do drugiego pokoju.
Potem sie obudzilam bo byla jakas awantura, wiec sie przenioslam z mlodsza Bombalina do drugiego pokoju. Kropka mnie obudzila bo miauczala, poszlam za nia i znalazlam w wc, zaczelam ja drapac, ona mruczec, wzielam na rece i do lozka, przytulila sie i odstawila mega traktor + ugniatanie. Prszyszla Bombalina, Kropka ja pogonila i przestraszyla, od tamtej pory Bombalina caly czas maksymalnie warczy i jest przestraszona (sapie, napina sie itp). Zasnelam po trzeciej, pobudka po piatej.
Rano wszyscy dostali sniadanie, zjedli ze smakiem.
Starsza siedziala w lazience, przyszla Kropka i jakby nigdy nic usiadla na srodku. Veron zaczal warczec, robic wielkie pchyyyyyyyyyyyyyyy, ale Kropki to nie ruszylo. Zostawilam towarzystwo w domu i poszlam do pracy, mam nadzieje, ze mi chalupy nie zdemoluja.
Kropka jest bardzo sympatyczna i wcale nie jest niesmiala.

otma

[poprzednia][następna]