Igraszka-znów chora-potrzebne wsparcie finansowe !!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 07, 2011 17:49 Re: Igraszka-3 rok czeka na DS bo ludzie boją się kociej miłości

E tam, zaraz przybrała na wadze... Futro jej wypiękniało :mrgreen: Trochę nam się skomplikowała sytuacja, bo Igrasia traci opiekuna wirtualnego :( Będziemy prosić o pomoc w zakupie karmy urinary dla naszej gwiazdy. Jak tylko znajde chwilkę, postaram się zrobić bazarek. Poza tym, wszystko dobrze, Igraszka zajmuje się siedzeniem na kaloryferze, wyglądaniem przez okno i rozdawaniem buziaków, czy tego chcesz czy nie. W kwestii filmiku to :oops: :oops: :oops: ciągle o nim myślę.

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Śro lut 16, 2011 17:55 Re: Igraszka-pilnie potrzebuje wirtualnego opiekuna !

Kto chce zostać wyróżniony jako wirtualny opiekun Igrasi ? :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Pt lut 25, 2011 10:44 Re: Igraszka-pilnie potrzebuje wirtualnego opiekuna !

Niestety, zaczyna się rzyganko kłakami, niewiele, ale jednak. Jeśli chodzi o naszą królewnę to boję się każdego takiego zdarzenia :(

koko_

Post » Śro mar 02, 2011 21:11 Re: Igraszka-pilnie potrzebuje wirtualnego opiekuna !

Nie mamy dobrych wieści - Igrasia jedzie jutro do weta jednak, bo wymioty się nasiliły i właściwie nawet mokre już nie wchodzi :cry: Nie ma co czekać. Pasta na odkłaczenie nie pomaga, poza tym Igraszka nie chce za bardzo jej jeść, bo to nie bezo-pet. Trzymajcie kciuki jutro, żeby obyło się bez kroplówek, bo musiałaby zostać w lecznicy. Pocieszające jest to, że kotka ma apetyt i chce jeść, tylko co z tego... teraz się przytulamy i mruczymy wszystkim ciotkom i wujkom.

koko_

Post » Śro mar 02, 2011 21:18 Re: Igraszka-pilnie potrzebuje wirtualnego opiekuna !

Igrasiu, kochana :1luvu: , nie choruj!

Kciuki za ślicznotkę :ok: :ok: :ok: :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Śro mar 02, 2011 22:23 Re: Igraszka-pilnie potrzebuje wirtualnego opiekuna !

Kurcze mam nadzieję, że uda się zwalczyć to wszystko w zarodku. Niestety Igrasia przechodziła już z tego powodu przeróżne zabiegi łącznie z operacją :cry:

Bardzo proszę o kciuki :ok:
Proszę też o wsparcie finansowe dla Igrasi bo niestety obecnie jesteśmy w bardzo kiepskiej sytuacji finansowej :cry:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Czw mar 03, 2011 8:42 Re: Igraszka-znów chora-potrzebne wsparcie finansowe !!!

Uzbierałabym coś na bazarek, ale kompletnie nie jestem w stanie go zrobić i poprowadzić. Help! Przekaże je komuś, kto byłby chętny pohandlować dla Igrasi
Igrasia ma nieciekawe wyniki moczu , dzisiaj dostała kroplówkę, antybiotyk i lek p/wymiotny. Jutro zrobimy szczegółowe badania krwi i będzie może wiadomo, czy wymioty są spowodowane problemem z układem moczowym. Znalazłam też wielki wałek sierści zwymiotowany i zgłupiałam znowu. Może to jedno i drugie...
Niestety, nie mogę powiedzieć, że Igraszka była grzeczna w lecznicy :) Napędziła stracha nawet mi sycząc i wyjąc, ale nie ma się co dziwić, jak żyły pękały i dwie łapki były męczone :cry:
Jutro będzie wiadomo więcej, póki co koteczka się odstresowuje, a ja myślę z przerażeniem o kolejnym kłuciu :cry:

koko_

Post » Sob mar 05, 2011 11:59 Re: Igraszka-znów chora-potrzebne wsparcie finansowe !!!

Wczoraj był inny pan doktor i Igrasia też była innym kotkiem :). Wkłucie poszło gładko, pobraliśmy krew i zeszła kroplówka jeszcze jedna. Po powrocie do domu, Igraszka stwierdziła, że czuje się dobrze i wenflon na pewno nie będzie jej potrzebny... Bardzo profesjonalnie go sobie wyjęła. Wyniki Igraszki są w normie, nerki w porządku, więc znów właściwie nie wiemy, co się dzieje. :( Wczoraj dostała antybiotyk o przedłużonym działaniu i sporo bezo-peta, dzisiaj ma jeść po trochu i zobaczymy. Przestraszyła mnie rano, bo nie chciała swojego jedzenia tknąć, ale za to wsunęła ze smakiem polędwicę :roll: :roll: :roll:
Igrasia sobotnio mruczy wszystkim i prosi o kciuki.

koko_

Post » Sob mar 05, 2011 14:21 Re: Igraszka-znów chora-potrzebne wsparcie finansowe !!!

Igrasia chciała się przypodobać panu doktorowi :)

Wracaj piekna do zdrowia :ok: :ok: :ok:

Alyaa

Post » Nie mar 06, 2011 14:15 Re: Igraszka-znów chora-potrzebne wsparcie finansowe !!!

Igraszka nie chce jeść :( Wciskam jej na siłę polędwicę, to jedyna rzecz, którą trochę podjada z ręki i za namową. Serek nie, karma mokra nie, sucha nie, śmietanka nawet nie... Jeszcze rybki spróbujemy, ale jeśli nie zaskoczy to jutro do znowu do lecznicy :cry:
Pojadła surowego schabu. Wiem, że wieprzowina nie jest dobrym pomysłem, ale akurat to Igraszka wciągnęła ze smakiem 8O Rozmrażam piersi z kurczaka, może się skusi na sparzone...
Nikt już prawie do Igrasi nie zagląda? :cry:

koko_

Post » Nie mar 06, 2011 15:28 Re: Igraszka-znów chora-potrzebne wsparcie finansowe !!!

Ja zawsze zagladam, ale nie zawsze pisze ;)

Igraszko, trzymaj sie :ok:
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Nie mar 06, 2011 19:56 Re: Igraszka-znów chora-potrzebne wsparcie finansowe !!!

Igrasia zjadła za Gema sporo kurczaczka :)

koko_

Post » Nie mar 06, 2011 20:04 Re: Igraszka-znów chora-potrzebne wsparcie finansowe !!!

Hmmm.... W lecznicy grzeczna u pana doktora.... Zjadła dopiero "za Gema"...
Jak nic dziewczyna czuje marzec i tęskni za jakimś mężczyzną/kocurkiem :mrgreen:

Alyaa

Post » Nie mar 06, 2011 20:17 Re: Igraszka-znów chora-potrzebne wsparcie finansowe !!!

Alyaa, a co powiesz, jak dodam, że zjada ze smakiem z "Piłki Nożnej" rozłożonej na krześle, a do miski nie chce nawet podejść? :)

koko_

Post » Nie mar 06, 2011 20:28 Re: Igraszka-znów chora-potrzebne wsparcie finansowe !!!

Widocznie ma już preferencje co do partnera - musi być wysportowany! :ryk:

Ja ostatnio na szkoleniu wywołałam szok u jednego z dyrektorów, gdy zobaczył jak czytam "Przegląd Sportowy" ;) A przecież, jak prawdziwa kielczanka, całym sercem kibicuję chłopakom z Vive :mrgreen:

Alyaa

[poprzednia][następna]