Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ruru pisze:ślicne![]()
![]()
chcom banera?
magdaradek pisze:...za to Lea ma zachwycającą buzię taką pól na pół, trochę jak Pierrot
Georg-inia pisze: ja raczej daleka jestem od sypania "słodkościami" i "kocimi aniołkami"
Georg-inia pisze:i ona jest strasznie kochaniutkadawno już mi się taki plasterek nie trafił, naprawdę. Pcha nochalek do ludzkiego nosa albo oka, buzi daje i w ogóle słodziaczek jest. Od dwóch nocy Świnki już nie śpią w klatce, Jade okupuje hamaczek na drapaku, ale Lea zasypia między nami na kanapie, byle bliżej, byle się przytulić
gosiaa pisze:Georg-inia pisze: ja raczej daleka jestem od sypania "słodkościami" i "kocimi aniołkami"Georg-inia pisze:i ona jest strasznie kochaniutkadawno już mi się taki plasterek nie trafił, naprawdę. Pcha nochalek do ludzkiego nosa albo oka, buzi daje i w ogóle słodziaczek jest. Od dwóch nocy Świnki już nie śpią w klatce, Jade okupuje hamaczek na drapaku, ale Lea zasypia między nami na kanapie, byle bliżej, byle się przytulić
hmmm, a jednak się zdarza
gosiaa pisze:Georg-inia pisze: ja raczej daleka jestem od sypania "słodkościami" i "kocimi aniołkami"Georg-inia pisze:i ona jest strasznie kochaniutkadawno już mi się taki plasterek nie trafił, naprawdę. Pcha nochalek do ludzkiego nosa albo oka, buzi daje i w ogóle słodziaczek jest. Od dwóch nocy Świnki już nie śpią w klatce, Jade okupuje hamaczek na drapaku, ale Lea zasypia między nami na kanapie, byle bliżej, byle się przytulić
hmmm, a jednak się zdarza
dawno już mi się taki plasterek nie trafił, naprawdę
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@ i 384 gości