K-ów Proludzka czarna koteczka PILNIE DT lub DS!! inf.str 8

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon lip 26, 2010 21:34 Re: K-ów czarno-biały maluch został bez domu :( aktual inf.str6

U nas wszystko w porządku :) chłopaki szczęśliwe, szaleją , biegają po całym mieszkaniu i dopominają się głaskania , są bardzo grzeczne i ciekawe wszystkich kątów w domu :)
Zdjęcia wysłałąm na poczte KatGral( bo niestety nie wiem jak je umieścic na forum ;/ ), mam nadzieje ze uspokoją Ciebie ze u nas wszystko oki :)
Buźiaki pozdrawiamy :)

poisonfruit89

Od: Sob lip 10, 2010 21:01

Post » Pon lip 26, 2010 23:00 Re: K-ów czarno-biały maluch został bez domu :( aktual inf.str6

tak, katgral juz spokojniejsza :D :D

Patrzcie na te slodkie mordki, przeciez te maluchy mozna zjesc na sniadanie takie sa kochane

Obrazek

Obrazek

A TO JEST HIT

Obrazek
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Śro lip 28, 2010 9:31 Re: K-ów czarno-biały maluch został bez domu :( aktual inf.str6

dwugłowy kot...
:)
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw lip 29, 2010 10:05 Re: K-ów czarno-biały maluch został bez domu :( aktual inf.str6

bracia syjamscy :) ja bym takich nie rozdzielała :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon sie 02, 2010 4:52 Re: K-ów czarno-biały maluch został bez domu :( aktual inf.str6

pewnie, jak czlowiek jest na koncu swiata to juz nikt nie zagladnie, nie napisze slowa. ech..........odeszlismy w zapomnienie :cry:

a tak powaznie wiesci z nowego domu Stefcia bardzo ok, gorzej z wiesciami z mojego domu. Wszystko zlane na maxa :( wszysto i wszedzie, lozko, sofy, ubrania.

Majka nie akceptuje Jagi i koniec. Moze to tez manifest dlatego ze nas nie ma?? Ludze sie ze bedzie lepiej

Jak jeszcze wroci Pedzelek to.............ja tego nie widze. Bardziej zlac sie mieszkania juz podobno nie da, ale boje sie ze Majka zrobi mu krzywde. Ech, Kurde ze tez kotu nie da sie wytlumaczyc i przemowic do rozsadku :(
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Post » Pon sie 02, 2010 12:59 Re: K-ów czarno-biały maluch został bez domu :( aktual inf.str6

Zaglądam, zaglądam :wink:

No to masz problem z Majką. Dla niej pewnie za dużo się działo ostatnio. Może faktycznie - jak wrócisz - trochę się uspokoi.
Jaga pewnie też biedna - dzieci nie ma, Was nie ma, a Majka daje w kość...

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Śro sie 04, 2010 3:09 Re: K-ów czarno-biały maluch został bez domu :( aktual inf.str6

Hej

W piatek zaraz po powrocie musze odebrac Pedzelka. CZY JEST KTOKOLWIEK KTO MOZE DAC MU DT??

U mnie z tego co mam wiesci z domu sytuacja dramatyczna :( Majka sika wszedzie, srednio 2 razy dziennie na lozko, leje po scianach, Jaga musi miec kuwete.....................na szafkach w kuchni. generalnie zlane jest wszystko

Jak jeszcze przywioze Pedzla to sie qrwa nie pozbieram :(

Jesli ktos moze dac DT Pedzlowi, pokryje wszystkie koszta.

Maluch jest po 3 odrobaczeniach i 1 szczepieniu, 05 sierpnia mial byc szczepiony po raz drugi, ale w takim razie skoro 06 sierpnia musze go zabrac to chyba nie powinno sie go szczepic, prawda???
Obrazek

katgral

Post » Śro sie 04, 2010 6:49 Re: K-ów czarno-biały maluch został bez domu :( aktual inf.str6

No z DT prawdziwy problem....
Co do szczepienia - lepiej przesunąć
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro sie 04, 2010 18:43 Re: K-ów POMOCY PILNY DT LUB DS DLA 12 tyg MALUCHA inf.str 8

Biedny Pędzelek :(
Zostanie sam - bez mamy, bez brata, bez domu...

A to taki słodki kociak

Bungo

Post » Śro sie 04, 2010 18:51 Re: K-ów kocięta szukają dobrych domów! Bejbiki :)

Pędzelek bardzo prosi o domek - choćby DT :(

katgral pisze:
Obrazek

Bungo

Post » Czw sie 05, 2010 20:43 Re: K-ów POMOCY PILNY DT LUB DS DLA 12 tyg MALUCHA inf.str 8

Nikt nie chce malutkiego Pędzelka :(

Bungo

Post » Sob sie 07, 2010 10:35 Re: K-ów POMOCY PILNY DT LUB DS DLA 12 tyg MALUCHA inf.str 8

To znowu ja i znowu z rozpaczliwą prośbą o pomoc.

Niestety po moim powrocie okazało się ze sytuacja u mnie w domu jest gorzej niż zła. :(

Całe mieszkanie nadaje się do remontu, zlane jest wszystko, ściany we wszystkich pokojach i w kuchni, nowe sofy, mikrofalówka do wyrzucenia, łóżko rama z materacem do wyrzucenia, pościel do wyrzucenia, poduszki do wyrzucenia :( połowa moich ubrań do wyrzucenia :(

Poza Pędzelkiem muszę pozbyć się z domu Jagi. Pędzelek został jeszcze na kilka dni u Sabiny.

Płakać mi się chce bo Jaga to kochany, proludzki, delikatny, cudowny mot, ale nie mam innego wyjścia

Jaga zastraszona siedzi cały czas pod kanapą nawet nosa nie wyściubia bo jest napadana przez moje koty które jej kompletnie nie akceptują.

Muszę ją gdzieś oddać bo ten kot nie pożyje u mnie długo, boi się własnego cienia, niewiele je, prawie się nie załatwia :(

We wtorek wiozę jagę na sterylizację, BŁAGAM POMÓŻCIE MI ZNALEŹĆ KOGOŚ KTO JĄ PRZEJMIE ODE MNIE. Oczywiście koszty, jedzenie, weta biorę na siebie. Ja po prostu nie mogę jej u siebie zatrzymać bo wykończę tego kota, swoją Majkę, oraz siebie z marcinem

próbowałam już wszystkiego calma, feliwaywa, kropli Bacha. Niestety ponad 2 miesiące od wzięcia Jagi sytuacja jest z dnia na dzień coraz gorsza.
Jeszcze dopóki były dzieci Jaga miała trochę odwagi żeby bronic siebie i ich przed atakami, teraz już tej odwagi nie ma :(

Jaga jest młodą około roczną czarną kotką, która trafiła do mnie z maluchami.
w tym kocie jest ZERO agresji, bardzo kocha ludzi, kocha głaskanie, daje sobie obcinać pazurki, podawać tabletki.
Chodzi za człowiekiem krok w krok......a raczej chodziła bo teraz siedzi przerażona pod kanapę:(

Jedyne czego się boi to przytulanie twarzy do jej pyszczka, wtedy po prostu odwraca głowę.

Jaga jest po odrobaczeniach, szczepieniach, we wtorek czeka ją sterylizacja. Jaga jest zdrową koteczką, jedyne co trzeba jej podawac to raz na jakiś czas maśc do uszu z uwagi na polipy

szukam kogoś kto ma koty/kota które akceptują tymczasy, bo niestety moje doprowadziły tego kota na skraj :(

W razie czego podaję swój numer 510 022 118
Obrazek

katgral

Post » Sob sie 07, 2010 10:51 Re: K-ów Proludzka czarna koteczka PILNIE DT lub DS!! inf.str 8

potrzebne zdjęcia kotki, będziemy szukać
pomogę ogłaszać kicię
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Sob sie 07, 2010 14:00 Re: K-ów Proludzka czarna koteczka PILNIE DT lub DS!! inf.str 8

Kasiu - poproś o przeniesienie wątku na koty albo załóż tam nowy. Więcej ludzi zagląda.

Bungo

Post » Sob sie 14, 2010 20:45 Re: K-ów Proludzka czarna koteczka PILNIE DT lub DS!! inf.str 8

und...?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

[poprzednia][następna]