Do usunięcia - bezcelowa prywata :/

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 19, 2009 18:32 Re: PILNE!!DS/DT dla 4 kolorowych Koteczek!!Chełm/Lbn BŁAGAM!

W zwiazku z tym, ze mozliwy jest transport do Warszawy, moze ktos ze stolicy zechce przygarnac Koteczki? :lol:
elzii

Post » Pon paź 19, 2009 20:49 Re: PILNE!!DS/DT dla 4 kolorowych Koteczek!!Chełm/Lbn BŁAGAM!

Podnoszę i kciukam za domki. :ok:

Lucky13

Od: Sob wrz 01, 2007 10:13

Post » Pon paź 19, 2009 21:48 Re: PILNE!!DS/DT dla 4 kolorowych Koteczek!!Chełm/Lbn BŁAGAM!

hop!
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Wto paź 20, 2009 7:25 Re: PILNE!!DS/DT dla 4 kolorowych Koteczek!!Chełm/Lbn BŁAGAM!

w Wawie jest duze zainteresowanie kociakami - a tu takie pieknosci - na pewno ktos chetny sie znajdzie.... :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto paź 20, 2009 7:33 Re: PILNE!!DS/DT dla 4 kolorowych Koteczek!!Chełm/Lbn BŁAGAM!

dla zainteresowanych napisem takim jak w moim podpisie:

KOLOROWE PODOPIECZNE ELZII CZEKAJA NA PROPOZYCJE DS Z WAWY :-) http://tiny.pl/hqsgp

Kod: Zaznacz cały
[color=#BF0080][b]KOLOROWE PODOPIECZNE ELZII CZEKAJA NA PROPOZYCJE DS Z WAWY :-)[/b][/color] [url]http://tiny.pl/hqsgp[/url]

tillibulek

Post » Wto paź 20, 2009 8:13 Re: PILNE!!DS/DT dla 4 kolorowych Koteczek!!Chełm/Lbn BŁAGAM!

tillibulek :1luvu:

Ja w takim razie skacze do gumtree warszawskiego :)

Jakie jeszcze warszawskie serwisy sa popularne w adopcji?
elzii

Post » Wto paź 20, 2009 8:15 Re: PILNE!!DS/DT dla 4 kolorowych Koteczek!!Chełm/Lbn BŁAGAM!

Podnoszę.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Wto paź 20, 2009 8:17 Re: PILNE!!DS/DT dla 4 kolorowych Koteczek!!Chełm/Lbn BŁAGAM!

elzii pisze:
Amika6 pisze:Jest szansa na transport w przyszły poniedziałek. Tylko kociaki trzeba będzie dostarczyć do Chełma skoro świt (nasz bus wyjeżdża przez godz. 6-tą) albo poźnym wieczorem w niedzielę to je przetrzymam w klatce w biurze. Kontenerek jeśli nie masz to na drogę dam swój.
No i w Waszawie ktoś musi je osobiście odebrac jak najszybciej na naszej budowie (Akademik WAT-u na Bemowie).

To swietnie, w takim razie ja odpytam dokladnie te domki.

Transporterka/kontenerka nie mam.

elzii pisze:Na chwile obecna mam domy dla dwoch kotek, u Magdy w Warszawie dla Laciatej i u Pani z Lublina dla Marudki lub Kulki.

Zastanawiam sie, czy stresowac Laciata samotna podroza do Warszawy...
Jak kotki znosza podroze? Laciatek jest szalenie delikatna kotka, bardzo wrazliwa.

To moj debiut w szukaniu nowych domow, niesamowite jest to, jak niezdecydowani sa ludzie. Juz kilka osob, deklarujacych chec adopcji, sie rozmyslilo. Nagle sie rozplywaja. Dostaja koty od znajomych w nocy, albo doswiadczaja innych tajemniczych wypadkow, uniemozliwiajacych adopcje. Nie mozna by bylo tak szczerze, po ludzku?

Albo najbardziej szczerze - jesli sie nie jest pewnym to nie zawraca sie nikomu d.., tfu, gitary. Bo niektorzy z sercem na ramieniu szukaja, denerwuja sie okrutnie. Na przyklad. :?

Tak chyba będzie lepiej :D

KOLOROWE PODOPIECZNE ELZII CZEKAJA NA PROPOZYCJE DS Z WAWY :-)

[url=http://tiny.pl/hqsgp][color=#BF0080][b]KOLOROWE PODOPIECZNE ELZII CZEKAJA NA PROPOZYCJE DS Z WAWY :-)[/b][/color][/url]

Wpadałam na chwilę uprzedzić, że do wieczora będę niedostepna w sieci
Ostatnio edytowano Pt cze 11, 2010 19:46 przez Amika6, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto paź 20, 2009 9:13 Re: PILNE!!DS/DT dla 4 kolorowych Koteczek!!Chełm/Lbn BŁAGAM!

elzii pisze:tillibulek :1luvu:

Ja w takim razie skacze do gumtree warszawskiego :)

Jakie jeszcze warszawskie serwisy sa popularne w adopcji?

allegro i gumtree to te glowne :ok:

chyba jeszcze adopcje org..

tillibulek

Post » Wto paź 20, 2009 9:16 Re: PILNE!!DS/DT dla 4 kolorowych Koteczek!!Chełm/Lbn BŁAGAM!

Amika6 pisze:Tak chyba będzie lepiej :D

KOLOROWE PODOPIECZNE ELZII CZEKAJA NA PROPOZYCJE DS Z WAWY :-)

[url=http://tiny.pl/hqsgp][color=#BF0080][b]KOLOROWE PODOPIECZNE ELZII CZEKAJA NA PROPOZYCJE DS Z WAWY :-)[/b][/color][/url]

Wpadałam na chwilę uprzedzić, że do wieczora będę niedostepna w sieci

ale co bedzie lepiej? czytalam 3x i nie widze roznicy pomiedzy tym co ja napisalam, a co Ty, Amika :|

tillibulek

Post » Wto paź 20, 2009 9:17 Re: PILNE!!DS/DT dla 4 kolorowych Koteczek!!Chełm/Lbn BŁAGAM!

hehehe ok, juz widze, podlinkowalas sam tytuł :lol:

tillibulek

Post » Wto paź 20, 2009 9:25 Re: PILNE!!DS/DT dla 4 kolorowych Koteczek!!Chełm/Lbn BŁAGAM!

:D :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto paź 20, 2009 9:33 Re: PILNE!!DS/DT dla 4 kolorowych Koteczek!!Chełm/Lbn BŁAGAM!

allegro i adopcje.org juz sa obstawione :ok:

tez sobie wstawilam podpisik :lol:
elzii

Post » Wto paź 20, 2009 10:04 Re: DS/DT dla 4 kolorowych Koteczek!!Chełm/Lbn/W-wa! BŁAGAM!

skaczemy na 1-szą :ok: :ok:

tillibulek

Post » Wto paź 20, 2009 11:44 Re: DS/DT dla 4 kolorowych Koteczek!!Chełm/Lbn/W-wa! BŁAGAM!

Czas ucieka..
elzii

[poprzednia][następna]