DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 27, 2010 10:51 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Zaraz wstawię zdjęcia indywidualne.
Mały rudzielec Szymon super :) jego zdjęcia też niebawem wstawię. Idzie pierwsza partia.

paulina777

Od: Sob sie 11, 2007 12:29

Post » Czw maja 27, 2010 10:51 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Artur

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Daniel

Obrazek

Obrazek

Falka

Obrazek

Obrazek

Sebastian

Obrazek

Obrazek

Lechosława – Lesia :)

Obrazek

Obrazek

paulina777

Post » Czw maja 27, 2010 10:55 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Śliczne te maleńtasy :1luvu:
Asiu, w razie czego pomogę w jakiejś grubszej akcji łapankowej
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Czw maja 27, 2010 11:16 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Słodkie maluchy i widać, że zmężniały trochę

Szkoda, że nie jestem z warszawy pomogłabym przy kociakach w piwnicy. Ech co za bida, trzymam kciuki, żeby wszystko poszło gładko.

A przy okazji, czy mogłabym prosić o jakieś zdjęcia Szymka i wieści o nim? Kontakt z autorką wątku się urwał i w sumie nie wiem jak się sprawy mają.

Meruee -
Niestety ale zdjęcia Szymona są na karcie od aparatu który został w domu :) Kontakt z założycielką wątku urwał się bo nam internet nie chodził przez te powodzie (tak przynajmniej zostałam poinformowana w biurze obsługi SFERI). Ja też się zajmuję maluchami i mieszkam z Sineą, do mnie też możesz się zwracać ze wszelkimi pytaniami dotyczącymi maluchów i Szymonka.
Na całe szczęście mamy już internet !!!! :)
dlatego wgrałam kilka zdjęć które mam na netbooku.

czyżbys miała słabość do Emilki
koty wyglądają na okazy ,dobra robota dziewczyny

a ja uwielbiam koty typu Artura

Niestety ale to nasze pierwsze wykarmione dzieciątko :P obie z Asią mamy mega słabość.
A co do Arturka – to taki mały Maniuś… A jaki mądry !!! naprawdę jest wspaniały.
W ogóle jesteśmy zauroczone tymi maluchami! :P
No i wyglądają bardzo dobrze, wcinają jak szalone, jedzą suche, piją wodę tylko ta cholerna SRACZKA!!!! :evil:

Śliczne te maleńtasy
Asiu, w razie czego pomogę w jakiejś grubszej akcji łapankowej

:ok: bez pomocy się nie obejdzie.

paulina777

Post » Czw maja 27, 2010 11:55 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

paulina777 dobrze wiedzieć :) Chętnie bym z Wami dziewczyny obgadała coś bardziej na temat Szymka i ewentualnego odbioru tak, żeby wszystkim pasowało.

Falka wygląda tak jakby miała w oczach gwiazdy. Przepiękna. Cholera co jeden to piękniejszy, może zaadoptuję całą gromadkę :roll:
Obrazek

Meruee

Od: Czw maja 20, 2010 18:34

Post » Czw maja 27, 2010 13:45 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Meruee pisze:paulina777 dobrze wiedzieć :) Chętnie bym z Wami dziewczyny obgadała coś bardziej na temat Szymka i ewentualnego odbioru tak, żeby wszystkim pasowało.

Falka wygląda tak jakby miała w oczach gwiazdy. Przepiękna. Cholera co jeden to piękniejszy, może zaadoptuję całą gromadkę :roll:

hahaha, wystarczy jak dla Szymka weźmiesz kolegę albo koleżankę ;P
na całe szczęście mamy już internet więc wieczorem wstawimy więcej zdjęć….

Przed chwilą zbierałam pieniądze w pracy na zwierzęta uratowane z powodzi, pojechałam zakupić karmę dla bedaków i dla swoich domowych, od razu podjechałam spotkać się z Asia, która jest na mieście, i przekazać jej jedzonko dla naszych… okazało się, że będąc w tej okropnej piwnicy złapała kolejnego MALCA :ryk: :ryk: nie mam do niej siły;] Tym bardziej, że jak do mnie dzwoniła jeszcze godzinę temu to kategorycznie nie zgadzała się na kolejne choruski :P
Kobieta zmienną jest... :twisted:
Dobra nowina jest taka, że maluszek (bały w czarne kropki) strasznie się obfajdał :P dzięki czemu nasze wetki właśnie badają zawartość kupala pod mikroskopem.
Asia również poznała chłopaka, z którym wymienili się numerami, który posiada klucze do wszystkich piwnic w tym bloku :] będzie dobrze :ok: :kotek:

paulina777

Post » Czw maja 27, 2010 17:50 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Hehehe, podejrzewam, że by mnie z domu wykopali gdybym przywiozła dwa koty. Ale spokojnie, pomalutku...najpierw jeden. Będziemy forsować powoli :twisted:
Obrazek

Meruee

Od: Czw maja 20, 2010 18:34

Post » Czw maja 27, 2010 17:57 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Jak tam maleńtasy?
Czarnulek przepiękną glutozą jest!
Cudo :1luvu:
Ja mam teraz czarno białego malucha, odkarmiam butlą bo ma nieco ponad tydzień...
Czy ktoś pomoże z transportem czy cisza...?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Czw maja 27, 2010 23:35 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Witam po przymusowej przerwie:)
Obiecane zdjęcia- zacznijmy może od dzisiejszego nabytku czyli nr 14-Natalka
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Sinea

Od: Nie lip 29, 2007 12:23

Post » Czw maja 27, 2010 23:43 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

A teraz Szymuś
Obrazek
Obrazek
Z Marysią
Obrazek
Z Arturkiem
Obrazek
Z Arturkiem i Marysią
Obrazek
Mama opowiedziała dowcip ;)
Obrazek
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Czw maja 27, 2010 23:49 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

No i ulubienica Emilka:
Obrazek
łobuz po zabawie:
Obrazek
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Czw maja 27, 2010 23:53 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

Filipek vel Rzep
Obrazek
chyba Sylwia żąda jedzenia
Obrazek
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Czw maja 27, 2010 23:55 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

ifciastu pisze:Czy ktoś pomoże z transportem czy cisza...?

Jeśli o to chodzi to narazie niewesoło. Kolega na którego liczyłam nie jedzie z Warszawy do Gdańska i odpadł :/
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Czw maja 27, 2010 23:59 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

dorcia44 pisze:a ja uwielbiam koty typu Artura :1luvu:

Ja w tym facecie jestem zakochana :1luvu: Herszt bandy 8)
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Pt maja 28, 2010 0:39 Re: DRAMAT KOCIĄTEK W WAWIE UMIERALNIA W PIWNICY DT NA CITO!

cd. fotek
pyszszszszne jedzonko;D
Obrazek
Bawimy się
Obrazek
Emilka lew
Obrazek
Emisia szykuje się na łobuzowanie
Obrazek
Obrazek
relaks
Obrazek