jestem na bieżąco w temacie... jakie kroplówki dostaje? mój Maciek dostaje glukozę z duphalite są zdania podzielone na ten temat, ale Maciek z krzyzem postawionym przez lekarzy zaczął od wczoraj jeść, nie jadł kilka dni
Ja bym nie podawała potasu bez zrobienia jonogramu i sprawdzenia jaki jest jego poziom. Może być i tak, że drżenie główki wcale nie jest spowodowane jego niedoborem i się kici zaszkodzi.
Inusia słabiutko. O wynikach napisała ruru. Jonogram jest. Sód za wysoki, potas za niski, reszta w normie. Dostaje wszystko dożylnie. Trzyma się ta kocina życia całą siłą. Mimo, że cieżko jej chodzić, to pcha się na ręce. Bidna jest strasznie. Mam nadzieję,że wytrzyma.
CC napisała że ma wolę życia a to dużo, najważniejsze to płukanie teraz, ale nie tylko raz dziennie jest, prawda? a on je?
dziewczyny jak jest DS to któraś nie dałaby rady go do siebie na krótki okres, na pewno błyskawicznie wyleczyłby się, bo sam fakt że jest wsród ludzi pobudza takie kituchy do zycia
Serniczek pisze:trzeba pomocy jeszcze?wyslemy....ratujcie
to CoolCaty powie jak finanse, ale ja myślę, że mała jest w najlepszych rękach, tylko teraz kwesita tego, czy jej organizm to wszystko udźwignie. MOżemy czekać tylko....