Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
malgosiab pisze:Zobaczymy jeszcze jak to będzie, jak się koty dogadają, teraz to mam inny problem, potrzebuję sterylizację kotka i kociczki. podobno kociczka ok 8 m-cy i w ciąży do tego potrzebny dt, oba koty biało rude i ( transport) koty są niedaleko mnie, Właścicielka umiera na raka, brat nie może się zaopiekować jego narzeczona ma swoich 12 sztuk, kto pomoże
malgosiab pisze:Jutro jadą na sterylkę, i niestety zostają, ja nie dam rady ich zabrać przynajmniej na razie.
ASK@ pisze:szkoda kociczków!
Kasia foty by sie przydały.To młode rudziaszki, powinny szybko znaleźć domki.Tylko ten tynczas potzrebny!
Kaprys2004 pisze:malgosiab pisze:Zobaczymy jeszcze jak to będzie, jak się koty dogadają, teraz to mam inny problem, potrzebuję sterylizację kotka i kociczki. podobno kociczka ok 8 m-cy i w ciąży do tego potrzebny dt, oba koty biało rude i ( transport) koty są niedaleko mnie, Właścicielka umiera na raka, brat nie może się zaopiekować jego narzeczona ma swoich 12 sztuk, kto pomożemalgosiab pisze:Jutro jadą na sterylkę, i niestety zostają, ja nie dam rady ich zabrać przynajmniej na razie.ASK@ pisze:szkoda kociczków!
Kasia foty by sie przydały.To młode rudziaszki, powinny szybko znaleźć domki.Tylko ten tynczas potzrebny!
Mówisz - masz![]()
Większy to chłopak, mała prawie taka sama jak tatuś:![]()
![]()
![]()
malgosiab pisze:komu prawie rude kotki, chociaż na tymczas, ja nie mogę Fiona jeszcze chora, i Apollo, też coś nie taki
malgosiab pisze:Komu prawie dwa rude koty chociaż dt, ja nie mogę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości