mnie też się tak jakoś ponuro kojarzy ja swoją kicię nazwałam Zuzia ładnie brzmi i łatwo je wymawiać przekażę dzieciom Twoje propozycje, mnie się podoba Elmo
dziś dostałam info o przelaniu pieniążków na leczenie kocurka od dziewczyn z forum malamutów będę mogła go spokojnie podleczyć i zaszczepić a duet Zuzia i Elmo też mi się podoba
na zewnątrz zimno jak diabli a jedno i drugie gdzieś polazło Zuzia przyszła na chwilkę zjadła i poszła znowu, może czarnego poszukać w czwartek kocurek będzie chyba miał pierwszą wizytę mojej wetki MartynaP gdzie ten bazarek masz halbina widzę że znalazłaś sama wątek dobrze że wpadłaś tu do mnie
jolek68 pisze:ASK@ zapytam dziś wieczorem Tuli o ten transport i napiszę Ci na pw jak coś zdziałam
Jolek...ja nie mam kompa w domu.Padł na amen,a nowy...w sferze marzeń.Jakby co to na tel.697.541.709. Zadzwonię tylko sms puść. Jak nie będzie coś pilne to przeczytam jutro. Dzieki. Tysonek jeszcze do piatku musi brać leki i ma wizyte u weta więc nie może wczesniej jechać. I z powodu choroby nie pojechał 09.12. Kciuki za koteczka mozno trzymam