Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lut 04, 2012 13:20 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zg ... Z351915612

25 stycznia na ul. Norwida (Poznań-Jeżyce) zaginęła mała,biała w szare plamy, z czarną plamką na nosku, półroczna kotka. Kotka reaguje na imię Kiciak. Właściciele proszą o pomoc w odnalezieniu kotki pod nr tel. 608 41 02 84

Macie może pomysł, co zrobić z tym małolatem?

viewtopic.php?f=8&t=138711
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon lut 06, 2012 18:13 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zg ... Z352284382
Zaginął rudy kot!!!
na osiedlu Jagiellońskim
Rudy prążkowany, waga około 6 kg, kot jest wykastrowany, domowy, przyzwyczajony do kontaktu z ludźmi, wabi się Piksel.
Dla znalazcy nagroda. Prosimy o kontakt:
607 095 875
661 589 899
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Śro lut 08, 2012 17:31 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ps ... Z353102326 wydaje mi się, że była jakaś afera o rozmnażanie przez nich zwierząt i takie tam… dobrze pamiętam?

PILNIE POTRZEBNA NAM POMOC - JESTESMY OSOBAMI BEZDOMNYMI MIESZKAMY W SCHRONIE FORTYFIKACYJNYM- BUNKRZE PRZY UL.HAWELAŃSKIEJ W POZNANIU BEZ WODY PRĄDU KANALIZACJI MAMY 4 PSIAKI PRZYGARNIETE , KOTKA I DOKARMIAMY OKOLICZNE KOCIAKI. POTRZEBNA NAM WODA PITNA DLA ZWIERZAKÓW ORAZ KARMA KAZDA ILOSC. MOZE KTOS ZECHCE NAM POMUC , ZBIERAMY TAKŻE KOCE GABKI DESKI JAKO MATRIALY NA LEGOWISKA I BUDY ! NIE PROSZE O PIENIADZE LECZ O W/W ZECZY . URATOWALISMY JUZ SPORĄ ILOSC PSÓW KTÓRE POTEM ZNALAZŁY SWOJE NOWE STALE DOMY POMUZCIE NAM PRZETRWAC ZIME ! MOZE KTOS MIAŁBY JAKIES AKCESORIA PO SWOICH PUPILACH TO TEZ CHETNIE PRZYJMIEMY. JESLE ZECHCA PANSTWO POMÓC PROSIMY O TEL Z GÓRY DZIEKUJEMY ! 790238379

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z353164653 boję się, że niefajnie trafią :( nie wiem, czy dacie radę coś zrobić, dla czystego sumienia wstawiam...

Z powodu nagłego wyjazdu oddam dwie całkowicie udomowione i nauczone czystości kotki. Jedna roczna, szaro-czarna pręgowana i druga, siedmiomiesięczna, czarna w białe łatki. Kotki do odebrania w Poznaniu. Proszę o kontakt telefoniczny 531175691
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro lut 08, 2012 22:16 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

XAgaX pisze:http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-potrzebna-pomoc-dla-zwierzakow-W0QQAdIdZ353102326 wydaje mi się, że była jakaś afera o rozmnażanie przez nich zwierząt i takie tam… dobrze pamiętam?

PILNIE POTRZEBNA NAM POMOC - JESTESMY OSOBAMI BEZDOMNYMI MIESZKAMY W SCHRONIE FORTYFIKACYJNYM- BUNKRZE PRZY UL.HAWELAŃSKIEJ W POZNANIU BEZ WODY PRĄDU KANALIZACJI MAMY 4 PSIAKI PRZYGARNIETE , KOTKA I DOKARMIAMY OKOLICZNE KOCIAKI. POTRZEBNA NAM WODA PITNA DLA ZWIERZAKÓW ORAZ KARMA KAZDA ILOSC. MOZE KTOS ZECHCE NAM POMUC , ZBIERAMY TAKŻE KOCE GABKI DESKI JAKO MATRIALY NA LEGOWISKA I BUDY ! NIE PROSZE O PIENIADZE LECZ O W/W ZECZY . URATOWALISMY JUZ SPORĄ ILOSC PSÓW KTÓRE POTEM ZNALAZŁY SWOJE NOWE STALE DOMY POMUZCIE NAM PRZETRWAC ZIME ! MOZE KTOS MIAŁBY JAKIES AKCESORIA PO SWOICH PUPILACH TO TEZ CHETNIE PRZYJMIEMY. JESLE ZECHCA PANSTWO POMÓC PROSIMY O TEL Z GÓRY DZIEKUJEMY ! 790238379

szczerze mówiąc nie kojarzę takiej sprawy

ale zadzwonię jutro i spytam o sterylki, budkę zimową dla kota mogę przekazać
Obrazek

fuerstathos

Od: Sob sty 24, 2004 17:53

Post » Czw lut 09, 2012 9:51 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

fuerstathos pisze:
XAgaX pisze:http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-potrzebna-pomoc-dla-zwierzakow-W0QQAdIdZ353102326 wydaje mi się, że była jakaś afera o rozmnażanie przez nich zwierząt i takie tam… dobrze pamiętam?

szczerze mówiąc nie kojarzę takiej sprawy

ale zadzwonię jutro i spytam o sterylki, budkę zimową dla kota mogę przekazać

dzięki :D chodzi o ten wątek - sprawa była dość szeroko komentowana, zastanawiam się, czy ludzie nie zmienili po prostu nru telefonu...

viewtopic.php?f=21&t=114724
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Sob lut 11, 2012 21:28 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

Obrazek

fuerstathos

Post » Nie lut 12, 2012 0:00 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

7 tyś na dokarmianie i 40 tyś na sterylizacje na rok :roll:
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Nie lut 12, 2012 11:13 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

itaka pisze:7 tyś na dokarmianie i 40 tyś na sterylizacje na rok :roll:

trzeba zgłosić realne kwoty

ktoś policzył, ile kosztuje dokarmianie dworcowych miesięcznie?
Obrazek

fuerstathos

Post » Nie lut 12, 2012 11:43 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

Ja napiszę ile ja wydaję jadąc na PKP, PKS i Składową. A nie kupuje najlepszego jedzenia bo mnie nie stać :oops: Często mieszam lepsze suche z gorszym. 10 puszek x 3,80 =38 zł plus 30 zł na suche, więc ja wydaję ok 70 zł na jeden dzień. Jak mam czas to ugotuję taniej wychodzi.
Obrazek

itaka

Post » Nie lut 12, 2012 12:33 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

W sumie chyba lepiej podać ilości, bo wiadomo, że karma będzie kupowana taniej, bezpośrednio u dystrybutora lub producenta (taką przynajmniej mam nadzieję).

Z drugiej strony chyba nierealne jest oszacowanie na szybko zapotrzebowania na cały Poznań :roll: Ja wiem, jakie ilości zużywają "nasze" karmicielki, ale znam przecież zaledwie kilka osób...
Obrazek

fuerstathos

Post » Pon lut 13, 2012 13:34 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

Czy mogłabym prosić pełne dane do przelewu tj. adres bo chcę zrobić przelew na koty dworcowe i potrzebuję pełne dane :)
Obrazek

itaka

Post » Pon lut 13, 2012 18:05 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z354040895

PRZYJMĘ ZA DARMO MAŁEGO KOTA Z POZNANIA

KONTAKT przez gumtree.

Mile widziane foto
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto lut 14, 2012 12:21 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

natasha7a pisze:Poszukuję kociaka do sprawdzonego, dobrego DS. Warunek jest jeden: ma to być kociak, mały i słodki (państwo mieli same staruszki i chcą nacieszyć się słodkością malca, zanim urośnie :kotek: ). Płeć preferowana to dziewczynka. Kolor obojętny, ale czarny im się podoba.
Kociak ma być łagodny i zabawowy - w domu mieszkają dzieci. Oraz pies - mile widziany kotek przyzwyczajony do psiaka, ale nie jest to wymóg konieczny.
Kotek powinien być zdrowy, ale jeśli ma coś do "doleczenia" lub nie jest szczepiony, państwo jak najbardziej wezmą to na siebie. Nie chcą jednak, aby kotek był na tyle chory, że odejdzie np. po miesiącu.
Jest to dość pilna sprawa. Czekam na oferty ZE ZDJĘCIAMI.
Natalia
tel. 791146313

viewtopic.php?f=13&t=139067
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Śro lut 15, 2012 14:23 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z354901953 do doedukowania...

Szukam małego czarnego kotka nie starszy niz 2 miesiące tel 503 087 382
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon lut 20, 2012 14:36 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z356354571

witam,

jeśli ktoś ma małego kotka (płeć nieistotna) do wydania to proszę o kontakt..Jesteśmy młodym małżeństwem i bardzo pragniemy mieć zwierzaczka, którego pokochamy całym sercem. Kontakt tel. 663920885 lub przez gumtree
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia][następna]