juleńka_kocha_kotki pisze:Witam wszystkich serdecznie !
Chętnie przyjmę kotka do Domku Stałego : )
interesuję się kilkumiesięcznym buraskiem czy byłaby możliwość dostarczenia go do mnie do Olsztyna ?
juleńka_kocha_kotki pisze:chciałabym zaopiekować się chorym kotkiem , ale niestety nie mam narazie na to funduszy .
Ewentualnie chciałabym zaopiekować się również kotkiem ( podobnym do syjama ) i tym z długą sierścią .
tylko chciałabym by ktoś podrzucił mi kotkę do olsztyna .
e - mail x.neptunowa.x@wp.pl
pozdrawiam wszystkie kotki . !: )

ACHA13 pisze:Właśnie była u mnie Basia i dostałysmy telefon ze schroniska,że jakaś kobieta chciał oddać pięknego,rudo-białego rocznego kocura.Kierowniczka powiedziała jej,że on może się tam rozchorować i poprosiła aby babka skontaktowała się z nami.I jak się okazało jest to kot adoptowany od nas!!!W zeszłe wakacje go ta dziewczyna wzięła!!!Kot przez ten czas nie został nawet wykastrowany.My mamy dziś urwanie głowy,a dziewczyna spokojnie oznajmia,że jutro wyjeżdża i musi kota oddać,ręce opadają.Szkoda,że nie wiedziała o swoim wyjeździe wcześniej..........co za tupeciara
![]()
juleńka_kocha_kotki pisze:pod moim blokiem jest zbiorowisko kotków , sa biedne więc wziełam się za poszukiwania domku : )
napisało 12 osób ( nie chciałam by trafiły do schroniska . )
w tej chwili sa rozdane dobrym , kochanym włascicielom większość to moi znajomi dlatego odwiedzam je bardzo często
teraz chcę wziąc mojego misia którego będe kochała .
mam pieska maltańczyka , miniaturkę lubi koty
juleńka_kocha_kotki pisze:tak . !
rozmawiałam z mamą i jest zainteresowana syjamkiem
ja też się w nim zakochałam : )
jeżeli moglibyście pomóc w transporcie BARDZO PROSZĘ .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 8 gości