Koty z Hucianego Grodu cd.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 19, 2023 17:29 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Alez malenkie cudo :).
Za zdrowie, spokoj i choc nieco ochlodzenia.
(po cichu zazdraszczam lata i rozumiem zmeczenie upalem).

FuterNiemyty

Od: Pt gru 01, 2017 11:58

Post » Śro lip 19, 2023 18:04 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Dziękuję za komplementy w stronę pingwiniątka :1luvu: :1luvu:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw lip 20, 2023 7:22 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw lip 20, 2023 8:56 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Pingwinek-słodziak! Dobrze, że ma koci wzór w postaci Ferdka.
Wątek o Bajce, która dołączyła do Feliksa: viewtopic.php?f=46&t=176799
Wątek o Bezdomniaczce, która się stała Domniaczką Bezią: viewtopic.php?f=46&t=186711
Wątek przedprzedostatni, całego tercetu: viewtopic.php?f=46&t=208290
Nasze Kocie Wierszyki: viewtopic.php?f=8&t=208424

Nul

Od: Śro lis 02, 2016 17:23

Post » Czw lip 20, 2023 10:32 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Dzięki :1luvu:
Małe od wtorku nie zrobiło kupki :( Dzwoniłam do wetki, nie kazała panikować, bo kotek ma miękki brzuszek, nie widać, aby go coś bolało. Siusia regularnie, je jak smok, mam zdjęcia, wkleję później.
Podjechałam do Kulek. Kociaków nie było. Przyszła głodna kocia mama i zaraz po posiłku pobiegła gdzieś, pewno nakarmić dzieci. Buras ze Sreberkiem byli na torach, on przyszedł do miski, ona nie. Boję się, że Sreberko jest w rujce :cry: :evil: . Lila oczywiście była w stałym miejscu, zjadła ładnie. To, czego koty nie zjadły zabrałam do domu, bo sroczyska już czekały. Pojadę jeszcze raz, ale coś pogoda paskudna, rano mocno padało i wygląda na to, że jeszcze podleje.
edit:
Obrazek
Obrazek
I po posiłku
Obrazek
A tu łobuziak Bratek
Obrazek

ewar

Post » Czw lip 20, 2023 11:33 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

ewar pisze:Dzięki :1luvu:
Małe od wtorku nie zrobiło kupki :( Dzwoniłam do wetki, nie kazała panikować, bo kotek ma miękki brzuszek, nie widać, aby go coś bolało. Siusia regularnie, je jak smok, mam zdjęcia, wkleję później.
Podjechałam do Kulek. Kociaków nie było. Przyszła głodna kocia mama i zaraz po posiłku pobiegła gdzieś, pewno nakarmić dzieci. Buras ze Sreberkiem byli na torach, on przyszedł do miski, ona nie. Boję się, że Sreberko jest w rujce :cry: :evil: . Lila oczywiście była w stałym miejscu, zjadła ładnie. To, czego koty nie zjadły zabrałam do domu, bo sroczyska już czekały. Pojadę jeszcze raz, ale coś pogoda paskudna, rano mocno padało i wygląda na to, że jeszcze podleje.
edit:
Obrazek
Obrazek
I po posiłku
Obrazek
A tu łobuziak Bratek
Obrazek

Dobrze, że maluszek ma apetyt. Niech je i rośnie :ok: :ok: :ok: :ok:

Bratek też śliczny :201461
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lip 20, 2023 13:17 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Znowu pada, ale deszcz jest bardzo potrzebny. Zdążyłam być u Kulek przed deszczem. Właściwie to tylko sroki dopisały, bo był poza nimi kudłaty łaciatek. To bardzo płochliwe stworzonko. Zjadł tylko sporo gotowanego kurczaka i uciekł. Nie zostawiłam jedzenia, bo od razu całe stado srok się pojawiło. Trudno. Jeżowi wsunęłam pod pryzmę tackę z suchą karmą.

ewar

Post » Czw lip 20, 2023 14:59 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Bratku, jaka u Ciebie ekstraordynaryjna anatomia! No wiem, wiem, to tylko takie wygibasy… :)
Wątek o Bezdomniaczce, która się stała Domniaczką Bezią: viewtopic.php?f=46&t=186711

Nul

Post » Czw lip 20, 2023 16:20 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Bratek rzadko leży w jakiejś normalnej pozycji :mrgreen: Lubi też leżeć całkowicie przykryty, nawet w największy upał pakuje się pod koc :wink:
A teraz news :ok: Małe zrobiło kupkę :lol: Małą, ale dość twardą, ufff!!!!

ewar

Post » Pt lip 21, 2023 6:20 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Wczoraj zdrowo popadało, a potem na niebie było to :lol:
Obrazek
Dzisiaj zapowiada się suchy dzień, nie powinno być upalnie. Zobaczymy. Ranki już są zimne, naprawdę.
Domowe koty najedzone, woda w miskach wymieniona, kuwety sprzątnięte, mam chwilę dla siebie. Potem Kulki, zakupy po drodze, jak zwykle.

ewar

Post » Pt lip 21, 2023 7:41 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

ewar pisze:Bratek rzadko leży w jakiejś normalnej pozycji :mrgreen: Lubi też leżeć całkowicie przykryty, nawet w największy upał pakuje się pod koc :wink:

mała rzecz a cieszy :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt lip 21, 2023 8:00 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

ewar pisze:Bratek rzadko leży w jakiejś normalnej pozycji :mrgreen: Lubi też leżeć całkowicie przykryty, nawet w największy upał pakuje się pod koc :wink:

Ufff! Brawo, maluchu! Widzisz, to proste! :)

Nul

Post » Pt lip 21, 2023 8:32 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

mir.ka pisze:

mała rzecz a cieszy :mrgreen:

Prawda! :ryk:

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

Post » Pt lip 21, 2023 9:24 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Pingwiniątko, płci na razie nieznanej ma się dobrze. Je jak smok, siusiu robi regularnie i zasuwa po mieszkaniu jak mały samochodzik :lol: Wszystko pod kontrolą, oczywiście. Śpi zamknięte w transporterku, dla bezpieczeństwa, teraz zmieniło lokum na dużą wiklinową budkę. Dzisiaj spróbujemy to zważyć, na kuchennej wadze :oops: .
Byłam u Kulek. Sreberko czekała w parku, dostała tam jeść. Kocią mamę spotkałam po drodze i dałam jej jeść koło przyblokowego śmietnika. Zjadła ładnie, trochę tylko mokrej karmy zostawiła. Koło kociego domku był buras. Nie zjadł dużo, bo coś innego go interesuje teraz :evil: Z dachu zeskoczyło łaciate kudłate. Chlipnęło tylko trochę rosołu i poszło w krzaczki. Strasznie jest płochliwe. Dałam mu talerz z karmą w tych krzaczkach i pojechałam do Lilii. Nie było jej, a ja wracałam to widziałam, że łaciatek wsuwał jedzenie ze smakiem. Pojęcia nie mam, co się stało z jego rodzeństwem :cry: Został sam, biedny taki :cry: Z poprzedniego miotu Sreberka żaden kociak nie przeżył. Kocięta kociej mamy też znikają, zawsze zostaje jeden. A na peronie widziałam burasa i Sreberko uprawiających seks :evil:

ewar

Post » Pt lip 21, 2023 13:03 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

mir.ka, dzięki za buteleczki, smoczki i chusteczki dla pingwiniątka :1luvu: Małe waży 270g, czyli przybrało na wadze :ok:
Byłam u Kulek jeszcze raz, przyszła Lila. Miała apetyt, nawet sporo zjadła. Tam też przyszła kocia mama. Była bliziutko mnie, nie bała się, albo głód był silniejszy niż strach. Bardzo dużo zjadła. Kocięta ma gdzieś daleko, przebiega przez ruchliwą ulicę :cry: Była też Sreberko w parku, ale najedzona i do miski nie przyszła.

ewar

[poprzednia][następna]