Za zdrowie, spokoj i choc nieco ochlodzenia.
(po cichu zazdraszczam lata i rozumiem zmeczenie upalem).
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze:Dzięki![]()
Małe od wtorku nie zrobiło kupkiDzwoniłam do wetki, nie kazała panikować, bo kotek ma miękki brzuszek, nie widać, aby go coś bolało. Siusia regularnie, je jak smok, mam zdjęcia, wkleję później.
Podjechałam do Kulek. Kociaków nie było. Przyszła głodna kocia mama i zaraz po posiłku pobiegła gdzieś, pewno nakarmić dzieci. Buras ze Sreberkiem byli na torach, on przyszedł do miski, ona nie. Boję się, że Sreberko jest w rujce![]()
. Lila oczywiście była w stałym miejscu, zjadła ładnie. To, czego koty nie zjadły zabrałam do domu, bo sroczyska już czekały. Pojadę jeszcze raz, ale coś pogoda paskudna, rano mocno padało i wygląda na to, że jeszcze podleje.
edit:
I po posiłku
A tu łobuziak Bratek
ewar pisze:Bratek rzadko leży w jakiejś normalnej pozycjiLubi też leżeć całkowicie przykryty, nawet w największy upał pakuje się pod koc
![]()
A teraz newsMałe zrobiło kupkę
Małą, ale dość twardą, ufff!!!!
ewar pisze:Bratek rzadko leży w jakiejś normalnej pozycjiLubi też leżeć całkowicie przykryty, nawet w największy upał pakuje się pod koc
![]()
mir.ka pisze:ewar pisze:Bratek rzadko leży w jakiejś normalnej pozycjiLubi też leżeć całkowicie przykryty, nawet w największy upał pakuje się pod koc
![]()
mała rzecz a cieszy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości