Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:ale jak możesz, to troszkę wychodź
piotr568 pisze:Po prostu musisz nosić ze sobą w słoiczku bryłkę zasikanego żwiru z kawałkiem qpala. Jak poczujesz na spacerze że się gorzej czujesz od zewnętrznego powietrza, otwierasz słoiczek, zaciągasz się i od razu stajesz na nogi![]()
MalgWroclaw pisze:piotr568 pisze:Po prostu musisz nosić ze sobą w słoiczku bryłkę zasikanego żwiru z kawałkiem qpala. Jak poczujesz na spacerze że się gorzej czujesz od zewnętrznego powietrza, otwierasz słoiczek, zaciągasz się i od razu stajesz na nogi![]()
Gosiagosia pisze:MalgWroclaw pisze:piotr568 pisze:Po prostu musisz nosić ze sobą w słoiczku bryłkę zasikanego żwiru z kawałkiem qpala. Jak poczujesz na spacerze że się gorzej czujesz od zewnętrznego powietrza, otwierasz słoiczek, zaciągasz się i od razu stajesz na nogi![]()
Pomysl nieglupi![]()
![]()
Ale tak na powaznie to Twoja okolica zawsze byla najzdrowsz jezeli chodzi o okolice Warszawy, wiec upajaj sie zapachem lub zapraszam do Warszawy.
ASK@ pisze:Gosiagosia pisze:MalgWroclaw pisze:piotr568 pisze:Po prostu musisz nosić ze sobą w słoiczku bryłkę zasikanego żwiru z kawałkiem qpala. Jak poczujesz na spacerze że się gorzej czujesz od zewnętrznego powietrza, otwierasz słoiczek, zaciągasz się i od razu stajesz na nogi![]()
Pomysl nieglupi![]()
![]()
Ale tak na powaznie to Twoja okolica zawsze byla najzdrowsz jezeli chodzi o okolice Warszawy, wiec upajaj sie zapachem lub zapraszam do Warszawy.
Eh, może wystarczy obsiusiany szalik pod nosembym na dworze dobrze się czuła
![]()
Gosia, Otwock już dawno przestał być klimatyczny. Poza tym ma lub miał zdrowe powietrze ale na suchoty. Nie te gardłowe , bo trunków ci u nas dostatek. Znaczy się sklepów z takowymijest pełno. I nie jest na suchoty cielesne zamiast odchudzania się
W takim wypadku ciągle bym na dworku siedziała i wdychała ... Do upadłego.
![]()
W Otwocku teraz jest brzydko i ciemno. Nie rozwija się od dawna. Sanatoria pozamykane niszczeją . Zabytkowe budynki sypią się strasząc wyglądem. Nic nie ma.No prawie. Bo kościołów jest pełno. A reszta nie ma znaczenia.
ASK@ pisze:Otwock to już dawno przestał być zielonym Otwockiem. W lasach góry śmieci. Czasem aż człowiek szczękę zbiera z podszycia widząc co wyrzucono.Jak tam zatargano? W niskich zagajnikach z dala od dróg. Nie lubię spacerów po lesie.
No, teraz mogę sobie tak pisać o leśnych spacerkach, jak tyłek ze schodów trudno mi wyeksmitować . Dobrze, że poręcz jest. A tak nią gardziłam swego czasu![]()
W domku ok. Oby nie zapeszyć . Coś koty się smarczą ale dramatu nie ma. I niech tak zostanie.
Spać nie mogę i dokształcanie idzie pełną parą. Znaczy się tv chodzi na kryminalistyce, pradawnym archiwum, dynastiach królewskich, zbrodniach co światem wstrząsnęły, tajne życie kogoś tam ... Nie mogę na politykę i komedie zerknać . To chyba skutek uboczny ( te upodobania programowe) przyjmowanych leków p.bólowych![]()
Dziady już strzelają. Niech ich szlag trafi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości