Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sandyy pisze:zbaranialam!!!
przegladam watek od pierwszej strony iiiii az musialam sprawdzic miasto, z ktorego jestes bo na zdjeciu tymczasow jest kotek chip
umaszczeniem w 100% jest moim kociem...nawet mieszana kolorystycznie poduszeczka na lapce sie zgadzaszok
!
Agneska pisze:Pamietaj, co pisalysmy o Dropsie!
ASK@ pisze:
Mogę ponownie napisać ,że głupich nie sieją![]()
Ile razy tak napiszę![]()
Wczoraj kot trafił do nas. Wyprawa po niego przypomniała mi wyprawę z Agneską do Radachówki po koty z tamtejszych działek. Oczywiście nie była to ta okolica, nie te działki, nie ta kapliczka przy której skręcić musieliśmy. Wkurzona na maksa długim bładzeniem, pytaniem ludzi, klnąc na maksa (wirzcie potrafię i mam szeroki asortyment zasobowy) zadzwoniłam wreszcie prosząc o by kota przywieziono nam. My błądzić bezcelowo całymi godzinami nie będziemy. Okazało się,że to nie Żanęcin tylko oddalony o kilka dobrych kilometrów Pęclin...Brak słów.
Czemu go zabraliśmy? Bo kot miał zerowe szanse na przeżycie. To ofiara ludzkiej tzw "miłości". Hołubiony i karmiony przez miłośników został bez skrupułów zostawiony na pewną śmierć. Wszyscy tzw miłośnicy go zostawili wyjeżdżając i nie myśląc co z nim będzie zimą. Nauczony ,że miska stawiana pod nosem jest ,raptem został sam na pustych działkach. Nawet Januszowi nie musiałam klarować co i jak.Wsiadł w autko i pojechał klnąc tylko na wskazówki kobiety z którą rozmawiał.
Kota nazwałam Drops. Rozwalony na wyrku rankiem ciemnym,wywala brzuch do głasków .Zapchlony. Uszy czyste. Dobrze odżywiony. Spał u Danki na plecach bo trafił do niej na kwarantannę.Uff, skorzystał z kuwety.
Uprasza się o nie słanie gromów ...
koteczekanusi pisze:mysle, ze to zwykla choroba psychiczna. ja przy kazdym oddawanym sie ciesze i mowie sobie, ze wystarczy, a gdy tylko wroce, to znow kombinuje. dopiero co przed chwila wywiozlam rudego i juz snuje plany. a sobie obiecywalam. i kotom to nie sluzy... choroba to jest, ja mowie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości