dorotka w nowym dt u nowej gosi

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sabina skaza pisze:dziewczyny znowu nielegalna hodowla kotów wielorasowych - trojmiasto pl:
"Kocur doświadczony reproduktor, daje zdrowe i liczne mioty.Kocur o pięknym umaszczeniu, ślicznej budowie, błękitnych, dużych oczach oczekuje na kotkę, która może być pokrewnej rasy Neva syberyjska,perska
Przy okazji prezentuje jednego ze swoich potomków
lucyna.zukowska@gmail.com "
czy ktoś napisze o zdjęcie tego ogłoszenia? lub bezpośrednio do tej idiotki? ja nie mam siły już pisać do takich ludzi bo za każdym razem gdy się silę na edukację- dostaję chamskie odpowiedzi i steki wyzwisk
Marea pisze:Nowo Portowe słodziaki do adopcjina DT u mojej znajomej od niedzieli, wytargałam z garaży
![]()
Uploaded with ImageShack.us
SZUKAMY TEŻ OSÓB CHĘTNYCH DO PRACY W KOCIARNI NA DYŻURY!!!!!!!!!!!!!!
małgisia pisze:mam dary dla kotków , mieszkam w Gdyni okolice Leszczynek, czy mogę poprosić o namiary do kogoś kto może je ode mnie odebrać ?![]()
trochę jedzonka, leków i takie tam ,żwirek też się znajdzie...pozdrawiam kotki i ich opiekunów
małgisia pisze:mam dary dla kotków , mieszkam w Gdyni okolice Leszczynek, czy mogę poprosić o namiary do kogoś kto może je ode mnie odebrać ?![]()
trochę jedzonka, leków i takie tam ,żwirek też się znajdzie...pozdrawiam kotki i ich opiekunów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 105 gości