Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
meksykanka pisze:Napisałam do Renifera... Becia obiecała nadzorować sprawę...
Mam nadzieję, że uda się wszystko dograć, bo Renifer tylko jutro jest w domu a potem dopiero w piątek...
Podobno sąsiedzi radzą sobie z kotami lepiej niż ja... i Maurcy łyka leki i je karmę nerkową, bo wie, że nie ma innego wyjścia...
Bardzo chcę wierzyć, że sobie poradzą... mam dużo szczęścia, prawda?
horacy 7 pisze:Kropeczka odeszła,niestety cierpiała bardzo.Żegnaj i wybacz moje słoneczko byłaś takim słodkim promykiem.Niech Cie już nic nie boli,dołącz do kotów które były tam przed Tobą.[*]
po_prostu_kaska pisze:horacy 7 pisze:Kropeczka odeszła,niestety cierpiała bardzo.Żegnaj i wybacz moje słoneczko byłaś takim słodkim promykiem.Niech Cie już nic nie boli,dołącz do kotów które były tam przed Tobą.[*]
[*][*][*]
becia_73 pisze:Melduję,że dostałam bardzo miłe pw od Nezii, która podarowała kołdry itd..
Kurier (bardzo miły-Renifer odebrał wszystko więc będą miały na czym ogonki spać .
Tylko podobno dwie kołdry nie wprane ,dodane w ostatniej chwili..ale napisałam,że to nie problem
becia_73 pisze:ja też skopiuję
becia_73 pisze:Melduję,że dostałam bardzo miłe pw od Nezii, która podarowała kołdry itd..
Kurier (bardzo miły-Renifer odebrał wszystko więc będą miały na czym ogonki spać .
Tylko podobno dwie kołdry nie wprane ,dodane w ostatniej chwili..ale napisałam,że to nie problem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości