Tymczasy u horacy7. Długowłosy Lord na wydaniu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 30, 2011 13:17 Re: Tymczasy na wydaniu. Czyli komu kota? Szczytno

Napisałam smsa do Renifera, ale "czeka"
Mam numer do kontaktu , w sprawie odbioru kocy -jak tylko Renifer odbierze info i pw , wszystko w jego rękach.
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pt wrz 30, 2011 13:28 Re: Tymczasy na wydaniu. Czyli komu kota? Szczytno

Ja też do niego napisałam... ale on gdzieś w przestrzeni kosmicznej, w fabryce... kiedyś na pewno się odezwie.. :oops:

Dziękuję Beciu za pomoc, bo ja z daleka i przy różnicy czasu mogę sobie nie poradzić z koordynacją tych spraw.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt wrz 30, 2011 13:39 Re: Tymczasy na wydaniu. Czyli komu kota? Szczytno

meksykanka pisze:Napisałam do Renifera... Becia obiecała nadzorować sprawę...
Mam nadzieję, że uda się wszystko dograć, bo Renifer tylko jutro jest w domu a potem dopiero w piątek...

Podobno sąsiedzi radzą sobie z kotami lepiej niż ja... i Maurcy łyka leki i je karmę nerkową, bo wie, że nie ma innego wyjścia...
Bardzo chcę wierzyć, że sobie poradzą... mam dużo szczęścia, prawda? :1luvu:

Prawda, prawda.
Biedny Maurycy bez wyjścia.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt wrz 30, 2011 21:44 Re: Tymczasy na wydaniu. Czyli komu kota? Szczytno

Kropeczka odeszła,niestety cierpiała bardzo.Żegnaj i wybacz moje słoneczko byłaś takim słodkim promykiem. :( Niech Cie już nic nie boli,dołącz do kotów które były tam przed Tobą.[*]
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob paź 01, 2011 8:47 Re: Tymczasy na wydaniu. Czyli komu kota? Szczytno

horacy 7 pisze:Kropeczka odeszła,niestety cierpiała bardzo.Żegnaj i wybacz moje słoneczko byłaś takim słodkim promykiem. :( Niech Cie już nic nie boli,dołącz do kotów które były tam przed Tobą.[*]

[*][*][*]
po_prostu_kaska

Post » Sob paź 01, 2011 13:43 Re: Tymczasy na wydaniu. Czyli komu kota? Szczytno

po_prostu_kaska pisze:
horacy 7 pisze:Kropeczka odeszła,niestety cierpiała bardzo.Żegnaj i wybacz moje słoneczko byłaś takim słodkim promykiem. :( Niech Cie już nic nie boli,dołącz do kotów które były tam przed Tobą.[*]

[*][*][*]

[*]
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob paź 01, 2011 14:22 Re: Tymczasy na wydaniu. Czyli komu kota? Szczytno

Bardzo mi przykro z powodu maleństwa :cry:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob paź 01, 2011 21:22 Re: Tymczasy na wydaniu. Czyli komu kota? Szczytno

Byłam z chłopcami u weta w Olsztynie,innego weta.Chłopcy mieli zrobiony test na pp wyszedł ujemny ale to nie znaczy ,że nie ma pp.Chłopcy otrzymali zylexis i odrobaczenie.W poniedziałek kontrola.

horacy 7

Post » Nie paź 02, 2011 17:24 Re: Tymczasy na wydaniu. Czyli komu kota? Szczytno

Tuptuś i Atomek trwaja a ja odbieram telefony osób chętnych by ich adoptować. Ich siostrzyczki też chcą ludzie adoptować,jaka to złośliwość losu.Jutro jedziemy na kontrolę.Teraz dzieciaki śpią mi na rękach,czyli piszą ze mną.

horacy 7

Post » Pon paź 03, 2011 21:05 Re: Tymczasy na wydaniu. Czyli komu kota? Szczytno

Kopiuję z wątku kotów.
Chłopcy na razie się trzymają ,Tuptuś ma strasznie duży brzuch jak ciężarna kotka lekarze dzisiaj ten brzuszek oglądali lecz na razie nie widać innej przyczyny poza ew.robalami.Dostały drugą dawkę zylexisu i w poniedziałek jeszcze raz powtórka.Przed chwilą wkurzyła mnie kobieta dzwoniąca w sprawie tych kotów.Chciała koteczkę mówię ,ze maleńkiej kici nie mam lecz moze starszą ,ona na to ,ze nie bo chce sobie malucha wychować.Ma dużego kota z którym musi coś zrobić bo chodzi niszczyć do sąsiadów i chce malucha.Byłam niegrzeczna i odpowiedziałam ,ze w takim razie ode mnie żadnego kota nie dostanie bo nie uznaję oddawania zwierząt i brania następnych,szybko się rozłączyła i dobrze bo nie ręczę za siebie.Co za głupi ludzie. :evil:

horacy 7

Post » Wto paź 04, 2011 6:29 Re: Tymczasy na wydaniu. Czyli komu kota? Szczytno

ja też skopiuję
:mrgreen:
becia_73 pisze:Melduję,że dostałam bardzo miłe pw od Nezii, która podarowała kołdry itd..
Kurier (bardzo miły 8) -Renifer odebrał wszystko więc będą miały na czym ogonki spać .
Tylko podobno dwie kołdry nie wprane ,dodane w ostatniej chwili..ale napisałam,że to nie problem :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto paź 04, 2011 8:54 Re: Tymczasy na wydaniu. Czyli komu kota? Szczytno

becia_73 pisze:ja też skopiuję
:mrgreen:
becia_73 pisze:Melduję,że dostałam bardzo miłe pw od Nezii, która podarowała kołdry itd..
Kurier (bardzo miły 8) -Renifer odebrał wszystko więc będą miały na czym ogonki spać .
Tylko podobno dwie kołdry nie wprane ,dodane w ostatniej chwili..ale napisałam,że to nie problem :wink:

Ja tylko mogę wszystkim podziękować Nezii,beci 73 i Reniferowi ,ze wszystko pięknie załatwili a ja tylko sobie dobre wieści przeczytałam. :1luvu:

horacy 7

Post » Śro paź 05, 2011 19:49 Re: Tymczasy na wydaniu. Czyli komu kota? Szczytno

Maluszki nadal trwają ,maja brzydkie pycholki być może grzybka.

horacy 7

Post » Śro paź 05, 2011 19:51 Re: Tymczasy na wydaniu. Czyli komu kota? Szczytno

Wklejam i tutaj, wszak to tymczasy na wydaniu :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Śro paź 05, 2011 23:19 Re: Tymczasy na wydaniu. 2 białe maluszki. Szczytno

Witam wszystkich. Bardzo się ucieszyłam, że pojawiły się zdjęcia. Cały czas myślę o maluchach, trzymam za nie kciuki i już co godzina sprawdzam ten wątek czy z nimi wszystko ok. Mieszkam w Olsztynie i bardzo bym chciała zaopiekować się jednym kociątkiem na stałe i ewentualnie drugim tymczasowo bo wiadomo, że najlepiej żeby były ze sobą jak najdłużej. Mam 26 lat, mieszkam z chłopakiem w 2pok mieszkaniu ok 100m do weterynarza i apteki. Pracuję w mieszkaniu więc jestem cały czas na miejscu. Mam doświadczenie z kotami, choć maluchami zajmowałam się ostatnio 14 lat temu. Chętnie się dokształcę i przyjmę wszelkie porady.

penelope20

Od: Śro paź 05, 2011 22:50

[poprzednia][następna]