50kotów Darłowo- czas sterylek. Zapraszam do III wątku ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lis 06, 2011 13:31 Re: 50kotów Darłowo- super pilnie transport do Wawy !

urwiniu pisze:
kinia098 pisze:Pilnie potrzebna osoba do zrobienia bazarku :( Na sprzedaż czekają markowe ciuchy :|

Ja mogę zrobić ale dopiero w piątek :(, bo póki co obecny bazarek pochłania resztę wolnego czasu :(

urwiniu, meksykanka zgodziła się zrobić bazarek :1luvu:

Byłam znowu u "dziesiątki", widziałam tylko te koty, co wczoraj. Może ludzie tylko wyolbrzymiają? Rozejrzałam się trochę szerzej. Nie widziałam ani jednego, innego kota więcej. Wydawało mi się, że była też al'a budka z kartonu przysłonięta folią, ale nie jestem pewna :roll:

Spotkałam Panią z Darłówka. Kotów coraz więcej. Ponoć jedna kotka znowu chodzi z brzuchem... Chyba, że to ciąża spożywcza :roll:

Kupiłam 2x Fiprex dla Misi i Zozola za 30zł.

Jutro 2 koteczki jadą na sterylkę :D :ok:

edit:
Planuję szukać domu tej kici
Obrazek

Widziałam ją dzisiaj, jak siedziała pod salonem. Kiedyś dostałam tam zrypkę, chyba do właścicielki, za to, chciałam dać kotce jeść... bo kotka jej robi obok schodów i ona nie ma zamiaru tego sprzątać...... Szkoda mi bardzo tej kotki, ja nie wiem, gdzie ona się chowa przed zimnem. Ostatnio była bardzo chudziutka :( To miła, śliczna, pieszczotliwa koteńka :(
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Nie lis 06, 2011 20:02 Re: 50kotów Darłowo- potrzebne DT, około 10 nowych maluchów.

za domki

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Nie lis 06, 2011 21:21 Re: 50kotów Darłowo- potrzebne DT, około 10 nowych maluchów.

Witam, przypadkiem tu zajrzałam i widzę ( tj. czytam), że o mnie mowa - tyle, że mój nick to zjawka a nie " ziajka"
A co do książek to zgoda - może coś się spodoba....

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Pon lis 07, 2011 7:18 Re: 50kotów Darłowo- potrzebne DT, około 10 nowych maluchów.

zjawka pisze:Witam, przypadkiem tu zajrzałam i widzę ( tj. czytam), że o mnie mowa - tyle, że mój nick to zjawka a nie " ziajka"
A co do książek to zgoda - może coś się spodoba....

:oops: :oops: :oops:
Przepraszam. Tak zapamiętałam, a szukałam w historii pw i jeszcze się nie dokopałam. Pewnie bym później poprawiła.
Ale mi wstyd. :oops: :oops: :oops:

Kiniuś zaraz wystawiam bazarek

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Pon lis 07, 2011 7:29 Re: 50kotów Darłowo- potrzebne DT, około 10 nowych maluchów.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Pon lis 07, 2011 10:33 Re: 50kotów Darłowo- potrzebne DT, około 10 nowych maluchów.

witam :1luvu:
Obrazek

panimama

Od: Czw paź 08, 2009 15:14

Post » Wto lis 08, 2011 21:52 Re: 50kotów Darłowo- potrzebne DT, około 10 nowych maluchów.

Banerek :ok:

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=122555][img]http://miau_miau2010.republika.pl/darlowo.gif[/img][/url]
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Wto lis 08, 2011 21:57 Re: 50kotów Darłowo- potrzebne DT, około 10 nowych maluchów.

Pędzę do Was, pewnie z szokującą, wiadomością :mrgreen:
Misia i Zozol od wczoraj w nowym, niewychodzącym domku w Szczecinie :dance: :birthday: :dance2:
Domek rewelacyjny ! Może potwierdzić to AlfaLS, która robiła wizytę przed adopcyjną- dziękuję jej bardzo za pomoc :1luvu: A także Agnieszce i koleżance Gosi za usługi transportowe :D Cały koszt przejazdu pociągiem do Szczecina sfinansował nowy domek :1luvu: Kociaki dopiero 1 dzień w domku, a ja mam już masę zdjęć na telefonie :D Widać, że im dobrze :) Dodatkowo Państwo mają jeszcze jednego kota, którego przygarnęli 2 dni przed przyjazdem Misi i Zozolka. Powiedzieli mi o tym dopiero, kiedy moje szkraby do nich dojechały, ponieważ nie chcieli, żebym się martwiała, że może zrezygnują z parki :D Także ludzie naprawdę re we la cyj ni ! Mięli wcześniej kotkę, która żyła z nimi 15 lat i niedawno odeszła, a jeszcze wcześniej też była koteńka, która odeszła w wieku bodajże 6 lat z powodu choroby.

2 kicie już wysterylizowane. Koszt, to cena paliwa :D :1luvu: Piszę do Ani, ile wyszło :D

Z dobrych wieści jeszcze to, że wczoraj złapałyśmy malucha od kici znad rzeki. A dzisiaj ją i drugie maleństwo :dance: Kociaki bezpieczne w DT u Gosi. To 2 identyczne! buraski :) Ale takiej akcji jeszcze w życiu nie miałam :ryk: Za długo by opisywać, ale m.in. wypadły mi kratki z transportera i na środku chodnika klęczałam i je mocowałam :ryk: Na szczęście kicia siedziała spokojniutko, uffff. A całą ekipę złapałam na podbierak ! I o dziwo nawet się nie rozerwał 8O :ok:

Z trochę gorszych wieści- jedna z nieuchwytnych kotek najprawdopodobniej ma jednak maluchy... Do końca nie jestem jednak pewna, czy to ona. Ale ta koteńka jest taka biedna, że mimo wszystko będę starała się jej pomóc :cry:

Z wpłat: doszło 10zł dla Czarnego :1luvu:
Wydatki: ostatnio głównie wszystko szło na Myszkę i bilety :cry: zaraz postaram się wszystko wypisać.

Dziewczyny, dzięki wielkie za bazarek :1luvu:
Obrazek

kinia098

Post » Wto lis 08, 2011 22:57 Re: 50kotów Darłowo- potrzebne DT, około 10 nowych maluchów.

RudyiSrebrnyKot, dziękuję za świetny banerek :1luvu:

Kurcze, mam tyle fajnych zdjęć kotów z DS, ale nie mam czasu ich wrzucić :(
Obrazek

kinia098

Post » Wto lis 08, 2011 23:26 Re: 50kotów Darłowo- Misia i Zozol w super DS ! :)

Mogę potwierdzić to co napisała Kinia098 - domek Misi i Zozola - rewelacja :1luvu: Sama bym swoje tymczasy z przyjemnością do takiego domu oddała :D .

Całe szczęście że mnie już zaprosili na wizytę poadapcyjną bo inaczej sama bym się im wprosiła :ryk: .
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Wto lis 08, 2011 23:32 Re: 50kotów Darłowo- Misia i Zozol w super DS ! :)

Bardzo się cieszę :D
W końcu się udało :ok:

novena

Od: Wto lis 28, 2006 22:42

Post » Śro lis 09, 2011 0:36 Re: 50kotów Darłowo- Misia i Zozol w super DS ! :)

kinia098 - ależ się cieszę!!!! Widzisz, a już wątpiłaś! SUUUPER!!!!
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lis 09, 2011 12:16 Re: 50kotów Darłowo- Misia i Zozol w super DS ! :)

super oby tak dalej :ok:
Obrazek

panimama

Od: Czw paź 08, 2009 15:14

Post » Śro lis 09, 2011 12:55 Re: 50kotów Darłowo- Misia i Zozol w super DS ! :)

bądżcie szczęśliwe w nowyn domku kochane kicie :1luvu: :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu: :1luvu:

Kinia-nie wolno tracić nadziei :dance: :dance: :dance: :dance: :dance2: :dance2:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]