O schronienie dla kotów się nie martwię, jest tam mnóstwo miejsc, gdzie mogą się schronić. Jest przecież ciepły koci domek i dwie budki, ale i otwarte okienka piwniczne, na pewno nie mokną i nie marzną. Zła jestem, że kocia mama nie daje się złapać

To miłe, ale moje koty zjawiskowej urody może nie są, ale ja patrzę na nie przez pryzmat charakterów. Mam na pewno DOBRE koty. Naprawdę. Jest ich dużo, teraz przecież osiem, a żyją zgodnie. Trudne były początki z Nadią, pilnowanie, aby nie atakowała kotów, nie denerwowała się i aby żaden kot nie wchodził do kuchni. Powolutku, małymi kroczkami udało się osiągnąć normalność. Nawet Gucia przekonała się, że Wituś nie taki znowu straszny ewar pisze:A, dziękujęTo miłe, ale moje koty zjawiskowej urody może nie są, ale ja patrzę na nie przez pryzmat charakterów. Mam na pewno DOBRE koty. Naprawdę. Jest ich dużo, teraz przecież osiem, a żyją zgodnie. Trudne były początki z Nadią, pilnowanie, aby nie atakowała kotów, nie denerwowała się i aby żaden kot nie wchodził do kuchni. Powolutku, małymi kroczkami udało się osiągnąć normalność. Nawet Gucia przekonała się, że Wituś nie taki znowu straszny
Wetka nie może się nadziwić, że wciąż tyle kotów u mnie, a ja nie skarżę się, że są konflikty. Ludzie mają dwa i nie mogą sobie poradzić. U mnie w domu jest spokój, nigdy na kota nie krzyknęłam, staram się wychodzić naprzeciw ich potrzebom. Jedno mam sobie do zarzucenia
Po prostu nie lubię się z kotami bawić i rzadko wyciągam wędkę, czy laserek. Koty mają jednak mnóstwo zabawek, którymi mogą bawić się same. Mały Wituś jest pod tym względem kapitalny. On nigdy się nie nudzi.

Nie zamykam Nadii i Witusia w kuchni, kiedy wyjeżdżam. Koty żyją w zgodzie, potem powklejam zdjęcia. Mam też zdjęcia bezdomniaczków. Dzisiaj tylko kotki były, Jadzia, Sreberko, Lila i kocia mamusia. Myślę, że się najadły. Byłam też na bazarze, kupiłam ziarno dla ptaków. Ten starszy pan drobił im dzisiaj chleb, bo pewno nie miał już im co dać. Bardzo mi dziękował, że podkarmiam to skrzydlate bractwo. 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości