OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon mar 11, 2013 15:03 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Ja też piszę do UFO ludków :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon mar 11, 2013 15:05 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

iwona66 pisze:Ja też piszę do UFO ludków :mrgreen:

Kosmici są wśród NAS 8O
ŁoMatko :twisted:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon mar 11, 2013 15:08 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

ASK@ pisze:

Kosmici są wśród NAS 8O
ŁoMatko :twisted:

Też mi nowość ,phi :mrgreen:
a kto czyta nasze monologi ? tylko oni 8)

iwona66

Post » Pon mar 11, 2013 15:23 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Próbowalam Was odwiedzić ale nie wiem czy główny wątek to "4 półdzikie" czy który - nie masz żadnego w podpisie :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon mar 11, 2013 15:38 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

kussad pisze:
Próbowalam Was odwiedzić ale nie wiem czy główny wątek to "4 półdzikie" czy który - nie masz żadnego w podpisie :wink:

4 półdzikie ...Ufoludki :twisted: czy jakos tak :roll:
Obrazek

ASK@

Post » Pon mar 11, 2013 15:58 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

viewtopic.php?f=1&t=121771

4 Szczęśliwe Ufokocie :mrgreen:
a nawet 5 :mrgreen: obecnie
zapraszamy serdecznie :D

iwona66

Post » Pon mar 11, 2013 23:30 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Asiu tez jestem caly czas i Śledzę :D

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Wto mar 12, 2013 6:05 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

W sumie fakt - my z zupełnie innego świata jesteśmy niż większość tzw. "normalnego społeczeństwa". Pozostaje przytaknąć Snape'owi "Normalcy is overrated" :wink: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto mar 12, 2013 6:13 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Kosmici?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto mar 12, 2013 13:00 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

MalgWroclaw pisze:Kosmici?

Kosmici są na pewno. To my! Cicho ciemni, kociarscy i dziarscy :mrgreen: Ubrani na szaro, przemykamy w ciemnościach brzęcząc garami jak stare, rozwalające się statki kosmiczne.Wzbudzamy popłoch i litość, opowiadają o nas historie niestworzone rodem z bajek.
Tak kosmici to my.
:kotek:

W domu rano zrobiłam oczy wielkie jak kosmiczne spodki. Na środku dywanu było coś skrzętnie zagrzebywane całością dywanu. Wielka koopa 8O Jedynie Tosia nie jest podejrzana bo Tosinkowa dupina cała była. Taka ilość rozerwała by malusią na strzępy. Dawno, dwano temu miałam taką niespodziankę. A tutaj proszę. Sikwakowi przekwalifikowują się?czy co? Jaka to oznaka?Buntu, choroby, nerwów...Nerwy to ja miałam i wolały koty zejść mi z drogi. Oczywiście winnych nie było :roll: Do sprzątania też nikogo nie było. :roll: Jedynie jeden kosmiczny odrzut został od goownianej rboty ...czyli ja homosapiens. Zasapałam się ze złości i oburzenia. :(

Cioci Chatte dziękujemy za wizytę i dotarganie puszek od cioci Iwony66. :1luvu: Bardzo dziki były dziś zadowolone ze zmiany. Jedna promocyjnie dostała się miseczce w opuszczonej posesji (inszej niż burasina) gdzie ilość kocich śladów mnie powaliła. Wczorajsze chrupy znikły. :(

Wracając zobaczyłam bawiące się szare dwa cosie. Leśna droga, ciemnawo... Jak dojrzałam bure coś to co ja mogłam pomyśleć? Wystraszyłam towarzystwo drąc się w mrocznym świcie kicikicikicici....Za późno zorientowałam się,że koty takich uszów nie mają. Piękne dorodne zające to były.Widok nie codzienny.Ucieszyłam się niemożebnie ,że to tylko kicaki.
Obrazek

ASK@

Post » Wto mar 12, 2013 13:06 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Od kocików do kicaków droga niedaleka. Przemyśl to :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro mar 13, 2013 8:31 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Wczoraj wieczorkiem zapracowałąm na kawę, piwo ból głowy. Trzepłam ogłoszenia Lotunia i kciuki poprosze o fajowe telefony i maile. Ale te fajowe pozytywnie a nie badziewiaste. :roll:
Jeden już przerobiłam wczorajszego popołudnia podnosząc ciśnienie sobie i rodzinie. Potem dostałam ochrzan,że babonowi podpowiedziałam co ew ma mówić. I słusznie ochrzan dostałam.

Koty u nas mocno poddenerwowane. I też słusznie. Moje przeczucia potwierdziły się. Dzieciuch Tosia ma rujkę. Dlatego kociaste takie pobudzone mocno i tak nerwowe. Ledwo toto od ziemi sięga a już chłopa jej się chce. :roll: Ta młodzież dzisiejsza :?
Polazłam rano do kotów i telefonicznie TZ oświadczyłam (budząc go do pracy) gdzie ogarnąć należy. Po powrocie włączyłam przycis śledczy i chate przelazłam znajdując nowe ogniska moczowe. Nasze koty, nasze futerka, na łonie naszym chowane i ukochane, tak szaleją. Ci dorośli :? Kawałek młodej pupy zobaczą i już myślenie im się przesuwa w inną część .

U nas pada. Śniegu po kostki. Koty głodne a nie bardzo miały gdzie się wcisnąć by na śniegu nie jeść. Kochaś pojawia się od kilku dni, widać dał nogę z piwnicy. Oswaja się, niestety. Albo go osowiły karmiące panie, mimo próśb by tego nie robić. Rude też było ale nie miało ochoty na macanki. Ja też nie. Koniec poufałości.
Zima, zima,zima...pada , pada śnieg....piep...pi.pi.pi... śnieg :twisted: Jak ja nie znoszę takiego białego romantycznego krajobrazu :(

U Marysi i Konwalijki wsio ok. Dziewczyny maja chatę dla siebie bo Duzi do pracy wyruszyli. Piotruś milczy. Mam nadzieję, że brak wiadomości to dobra wiadomość.
Obrazek

ASK@

Post » Śro mar 13, 2013 8:48 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

ASK@ pisze:(......)
Zima, zima,zima...pada , pada śnieg....piep...pi.pi.pi... śnieg :twisted: Jak ja nie znoszę takiego białego romantycznego krajobrazu :(

(....)

Może to dziwne, ale też już mam dosyć zimy i ślicznego, bielutkiego śniegu :evil: :!:

A brak wiadomości, to na pewno dobra wiadomość :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Śro mar 13, 2013 9:15 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Śniegu nienawidzę. Leży na ziemi i sypie dalej.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro mar 13, 2013 10:18 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

a ja śnieg lubię :1luvu:
szczególnie w górach :1luvu:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

[poprzednia][następna]