Oto zdjęcia maleństw:

Update 08.10.2007: kociaki już w komplecie u kathrin, maja tam baze na 2 tygodnie. odchlopne, odrobaczone, zaszczepione, kasia zmaga sie teraz z ich cywilizowaniem:)
szuka innego tymczasu lub DS, PILNIE!!!
o tu:) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=56 ... start=1155
_kathrin pisze:z racji tego że małym trzeba jak najszybciej znaleźć DOM zaczynamy reklamowanie maleństw!!!
u mnie mają miejsce jeszcze 9 dni. ja mogę być TYLKO TYMCZASOWYM TYMCZASEM![]()
1. Peryskop czyli w skrócie Peri, dziewuszka.
bardzo odważna i dzielna. pierwsza odkryła że człowiek może być całkiem przydatny. najważniejsze : człowiek ma rączki do głaskania i kolanka do spania. chętnie traktorkuje daje buziaki. uwielbia zabawy, gonitwy i zapasy.
to ona decyduje kiedy jest czas na zabawę a kiedy na spanie. za Peri chodzą jak cień bardziej nieśmiałe siostry. grzecznie znosi wszelkie zabiegi pielęgnacyjne. mimo że najmniejsza wyjada siostrom z misek, mały łakomczuch.
tu mały łakomczuch informuje Dużą że jest głodny
żadnych problemów z toaletą Peri nie ma![]()
przytulona do siostrzyczki
_kathrin pisze:Dzika vel Szara
powoli się oswaja. 2 dni temu wściekle na mnie prychała. dziś jak się obudziłam kicia leżała obok na wyciągnięcie ręki, dała się pogłaskać a potem przenieść na brzuch. delikatnie kiziana zaczęła głośno mruczeć. teraz właśnie śpi przytulona do nogi. płochliwa, zbyt szybki ruch i mała ucieka pod kaloryfer. jeszcze trochę cierpliwości potrzeba.
jeśli śliczna, taki mały tygrysek. ma brązowe duże oczy. cudeńko![]()
_kathrin pisze:trzecia z siostrzyczek bazarkowych nie ma jeszcze imienia. może ktoś ma jakiś pomysł??
dołączyła do reszty jako ostatnia. przy pierwszej łapance nie zachciała wejść do klatki-łapki![]()
niestety w przeciwieństwie do sióstr nie jest okazem zdrowia. walczymy z biegunką,opuchniętą i odparzoną dupką![]()
nie ma dramatu ale jedziemy dziś do weta coby obejrzał to i owo.
a teraz maleńka
Peri i Dzika vel Szara maja swój domek - razem!
Pozostała trzecia siostrzyczka - komu? bo kociaki piękne ida jak woda