pręgowany i czarny kocurek do adopcji

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 07, 2007 20:21 pręgowany i czarny kocurek do adopcji

Już po raz trzeci jestem w sytuacji, że szukam dla małych kociaków domów. tym razem są to dwa trzymiesięczne kocurki czarny z krawatką i pręgowany. zabrane z dworu, będą zaszczepione, dziś były odrobaczane...
Są łagodne, przymilne, przytulaśne, czekamy na osoby zainteresowane adopcją :P
<upload.miau.pl/1/37591.jpg>

ultra

Od: Pt lis 18, 2005 11:23

Post » Czw lut 08, 2007 8:16

prosimy o zdjęcia :wink:

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Czw lut 08, 2007 12:32

ja poproszę ojakies fot i blizsze info.....szukam właśnie kociaka w takim wieku:)

sloooneczko

Od: Pt sty 19, 2007 14:58

Post » Czw lut 08, 2007 15:55 Re: pręgowany i czarny kocurek do adopcji

ultra pisze:Już po raz trzeci jestem w sytuacji, że szukam dla małych kociaków domów. tym razem są to dwa trzymiesięczne kocurki czarny z krawatką i pręgowany. zabrane z dworu, będą zaszczepione, dziś były odrobaczane...
Są łagodne, przymilne, przytulaśne, czekamy na osoby zainteresowane adopcją :P

Moi znajomi poszukują małego pręguska, prosze zatem o kontakt, może zdjęcia na maila?
mpaciorek1@o2.pl

Pozdr

monika p

Od: Czw lut 23, 2006 16:45

Post » Czw lut 08, 2007 17:41

witam
zdjęcia będą wstawione mam nadzieję niebawem dzięki uprzejmości XAgaX
te 2 kotki będą zaszczepione są już odrobaczone odpchlone, czarny jest jeszcze leczony.
mam też 3 inne pręguski chyba dziewczyny jeszcze nie były u weta, jak uda mi się oddac do adopcji te, zajmę się pozostałymi, chyba że ktoś chce ja wziąc takie jaki są czyli wszystko we własnym zakresie, nie wiem czy nie przechodziły kataru kociego jak były młodsze (niedawno je poznałam) ale wydają się byc w dobrym stanie
:P

ultra

Post » Czw lut 08, 2007 17:55

już wstawiam zdjęcia:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

a jakby się jeszcze udało namierzyć i wykastrować ich mamusie- będę wniebowzięta! :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw lut 08, 2007 18:35

tak jutro z transporterem i Panią, która jest karmicielką tego stadka idę na polowanie. zamierzamy złapac mamusię, notabene chyba znów jest w ciąży....i do sterylizacji, wet jest już uprzedzony, są tam jeszcze 2 inne kotki też do sterylizacji, ale płochliwe cholery nie podchodzą do człowieka dzikuski, no zobaczymy....
dzięki

ultra

Post » Czw lut 08, 2007 23:32

a nie macie możliwości pożyczenia klatki- łapki? To by znacznie ułatwiło sprawę :)

trzymam kciuki za udaną łapankę :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pt lut 09, 2007 11:50

Muszę mężowi pokazać zdjęcie tego pręguska - jest w zbliżonym wieku do mojej Gingerki. Może uda się go przekonać (choć zawsze mówił o drugiej dziewczynce)

gingerka

Od: Śro sty 10, 2007 9:22

Post » Pt lut 09, 2007 20:57

tak, znam klatki łapki, stosowałam nawet raz z powodzeniem, drugi raz kot był za mądry, jedzenie w środku go nie skusiło. dziś polowanie nie udało się, żadnej kotki nie było podczas karmienia próbujemy jutro rano.

jeśli chodzi o kocięta to wszystkie 5 już mają zdeklarowanych opiekunów, mam nadzieję że staną (opiekunowie oczywiście) na wysokości zadania i się nie wycofają, zainteresowanie jest duże i osoby w ogonku chętne - jeśli ktoś zrezygnuje albo przy spotkaniu stwierdzę że to jednak nieodpowiednia osoba.

teraz mam oczywiście akcje i się denerwuję, czy kot nie jest chory i w nowym domu po zabraniu nie stwierdzą jednak że to nie to.... diagnostyki przecież im się nie robi nie mamy 100% pewności że coś tam im nie dolega, zawsze to znajdki....nawet rasowe (przebadane często od stóp do głów), zadbane, - chorują.
zobaczymy

ultra

Post » Pt lut 09, 2007 21:48

A już zaczęłam się przyzwyczajać do myśli że będę miała 2 kociaki :(

gingerka

Post » Pt lut 09, 2007 23:07

gingerka pisze:A już zaczęłam się przyzwyczajać do myśli że będę miała 2 kociaki :(

zobacz, ile ślicznych kotów szuka domów na forum :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Sob lut 10, 2007 11:05

Ginger śledź forum, jeśli nie uda Ci się znalezc nic do przygarnięcia, to może u mnie ktoś zrezygnuje nigdy nie wiadomo. jedna dziewczyna Basia też chce zabrac ode mnie dwa i ona akurat wydaje się pewna....
pozdrawiam :P

ultra

Post » Sob lut 10, 2007 12:24

Wiem, że kociaków na forum jest mnóstwo...
ale ten mnie jakos za serce chwycił... już nawet Ginger zaczęłam opowiadać że będzie miała towarzystwo...
Nic, szukamy dalej :)

gingerka

Post » Pon lut 12, 2007 19:11

Pręgusek ma już nowy dom, czarny jak nic się nie skomplikuje wychodzi do nowych opiekunów w piątek. Dzięki Święty Franciszku :P

ultra

[następna]