Mam dom w Podkowie Leśnej z olbrzymim ogrodem więc kotek na pewno miałby możliwość wychodzenia na dwór jednak kotka chciałabym mieć w moim mieszkaniu w Warszawie- mieszkanie bez balkonu, umieszczę siatkę w oknach. Do Podkowy na pewno będziemy razem jeździć.
Mam już jednego kota w Podkowie- czarnego Tosika. Jest ze mną 5,5 roku- życie ma jak w raju. Jedno miau i cała rodzina wokół niego. Nigdy nie chorował, jest wykastrowany, bardzo do nas przywiązany. Jest mądrzejszy od wielu całkiem wytresowanych psów. Rozumie wszystko co do niego mówimy i sam też potrafi pokazać czego chce.
Mam też owczarka niemieckiego. Do niedawna były dwa niestety 16-letni staruszek poszedł już do nieba
W domu jest też 9 rybek. Tosik zawsze siedzi przed akwarium jak przed telewizorem i podziwia. Potrafi tak wiele godzin.
Odkąd poszłam na studia mam własne mieszkanie w Wwie- niestety nie ma w nim jeszcze żadnego zwierzaczka- dlatego tak bardzo pragnę znaleźć jakiegoś tygryska i opiekować się nim całe jego życie.
Bardzo proszę o kontakt zainteresowanych powierzeniem mi kociaka- może być kotka lub kotek, ale zależy mi na trzech rzeczach-
1. wiek do 3 miesięcy- im młodszy tym lepiej, bo chcę sama go wychowywać, tak jak Tosika
2. wesoły, z apetytem, przytulaski
3. sierść tygryskowata, jak z reklamy Whiskasu.
Miałam już kotki czarno-białe, białe, rudego, mam czarnego- teraz marzę o tygrysku.