kocurek ma jakieś6-7 tyg. Jest rozkoszny i bardzo miziasty,uwielbia wtulić się w szyje i mruczeć ,apetyt ma za trzech nie boi się psów,jest poprostu słodki Jak przystal na prawdziwego kociego mężczyzne wtulił się w cycochy i śpi zdjęcia w wątku pt. CUDNA KROPECZKA I BIAłY MIś .....
Ostatnio edytowano Śro lis 01, 2006 12:18 przez dorcia44, łącznie edytowano 2 razy
BIAłY MIś to typowy chłop,uwielbia łapać Kropke za dupke ,ale dlaczego zębami On przylazł do mnie na kolana ona poszła spac do transporterka Jest z niego niezły pieszczoch.
Słodki Misiu u góry się szuka domku,zwłaszcza tego najlepszego Miś to kotek którego DOBRZY ludzie wyrzucili z samochodu znalezli go biedni bezdomni i zaopiekowali sie szkrabem ,niestety był w małej klatce 24h na dworzu,ale jest dziarski i zdrowyi przerozkoszny przytulak.
Jutro nowa porcja -wybacz Basiu złapałam pare razy fajny moment np . jak Kropcia ma paszczęke otwarta i chce pożreć.... i z ujarzmiania Kropkojada Nie wiem czy Białego Misia nie trzeba powtórnie odrobaczyć ,Kropcie z tego co się doczytałam tez trzeba drugi raz.Kropcia szaleje ,Miś śpi z brzuszkiem jak bębenek.