Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
moś pisze:tutaj chyba chodzi o obojetnie jaka rase byle tylko mieć kota rasowego, troche dziwne
eurydyka pisze:mam dziwne wrazenie, ze na takie ogloszenie Kasia D. by kota jednak nie oddala
Nata91 pisze:czy ma ktos do oddania jakiegos rasowego kotka, najlepiej młody (do 12 miesiecy). z Warszawy. mile widziane koteki rasy: ragdoll, tajski, perski, syjamski, birmanski, rosyjski, brytyjski.płeć: kotka, ale kocurek tez moze byc. mile widziane zdjecia:)
Mysia pisze:Hej, a nie nazbyt poważnie traktujecie ten wątek?Jeśli liczba przy nicku oznacza rocznik, to Nata zaczęła właśnie 15 rok życia. Podejrzewam, że rozpiętość pożądanych przez nią ras wynika z tego, że otworzyła atlas kotów rasowych i wypisała na kartce wszystkie, które jej się podobają
.
Kasia D. pisze:Mysiu, pamiętam, ze gdy miałam 15 lat to uważałam się za bardzo dorosłą osobę i tak własnei chciałam być traktowana.
Mysia pisze:jednak ciekawa jestem, czy pomysł przygarnięcia rasowego kotka został przedyskutowany z rodzicami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości