Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
margarynka pisze:Witam!!!znalazłam na śmietniku 3 małe kotki...ślepe...Nie mają mamy...Poszukuję kogoś kto miałby kociczkę ,która mogłaby być mamką...W schornisku chcą je uśpić....Nie chcę żeby tak skończyły...
Pomóżcie!
Agulas74 pisze:Ślepe kociaki można jeszcze uśpić. Jeśli nie chcesz... rozumiej to... najlepiej znaleźć mamkę, ale nie można do tego czasu bezczynnie czekać, trzeba się nimi opiekować (karmić co 2-3 godziny, odsikiwać po każdym jedzeniu, dogrzewać) - inaczej będą cierpiały i wtedy naprawdę uśpienie to lepsze wyjście...
margarynka pisze: Zostałam tylko ja i moja sunia,która je wylizuje i masuje brzunie.
margarynka pisze:Trochę jestem zdziwiona waszym podejściem....Ja będę się starała ze wszystkich sił żeby przeżyły
margarynka pisze:Rotka dzięki za dobre słowa.A co do sterylizacji mamki to nie ma kogo sterylizować, bo ja jestem mamką....Czytajcie dokładniej....Miała być mamka,ale niestety nie zaakceptowała kociąt.!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 131 gości