Słodki mały wytrzeszcz ;-) - już w DS w Chorzowie!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 27, 2010 14:56 Słodki mały wytrzeszcz ;-) - już w DS w Chorzowie!

Zadzwoniła do mnie przed chwilą nasza cudowna wetka z lecznicy w Radości - podrzucono im dzisiaj kociaka, a w zasadzie malutką koteczkę. Panienka ma ok. 6 tygodni, jest cudną malutką krówką, wygląda absolutnie zdrowo - czyste oczka, uszka, zadbana, je już sama - tylko brać i kochać!!!!! :1luvu:

Malutka nie może zostać w lecznicy, bo nie ma tam warunków na dłuższe przetrzymanie kociaka - pilnie szukamy domu - choćby DT!!!!!!! Najlepiej oczywiście super domku na stałe!

Założę jej na szybko parę ogłoszeń - ale może ktoś z forum przygarnął by malutką choćby do czasu znalezienia jej domku????

Zerknijcie, jaki cudny wytrzeszcz..... :mrgreen: :ryk:

Obrazek

nie mogę ostatnio niestety często zaglądać na forum, ale jeśli ktoś się zdecyduje bardzo proszę o telefon do mnie - 605 333 235
Ostatnio edytowano Śro cze 09, 2010 12:50 przez joluka, łącznie edytowano 2 razy

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw maja 27, 2010 15:04 Re: Słodki mały wytrzeszcz ;-) - pilnie potrzebny DT!!!!!

malutka króweczka dostała w lecznicy imię Chmurka :P - to mała rozrabiarka, która radośnie poznaje wszystkie ciekawe lecznicowe kąty i ustrojstwa:

Obrazek

jest naprawdę słodka i urocza - taki mały przytulak!!! a w dodatku full wypas obsługa weta już na wejściu była! :wink:

Obrazek

joluka

Post » Czw maja 27, 2010 16:09 Re: Słodki mały wytrzeszcz ;-) - pilnie potrzebny DT!!!!!

no proszę, taka okazja! ludzie, bierzcie Krówkę-Chmurkę :ok:

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Czw maja 27, 2010 20:46 Re: Słodki mały wytrzeszcz ;-) - pilnie potrzebny DT!!!!!

podrzucę wieczorną porą - domek dla słodkiego maleństwa pilnie potrzebny!!!

bekos

Post » Pt maja 28, 2010 7:58 Re: Słodki mały wytrzeszcz ;-) - pilnie potrzebny DT!!!!!

faktycznie przeslodka mala panienka :D :love:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt maja 28, 2010 12:38 Re: Słodki mały wytrzeszcz ;-) - pilnie potrzebny DT!!!!!

Czy znalazł sie już dt dla Chmurki?
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Pt maja 28, 2010 21:46 Re: Słodki mały wytrzeszcz ;-) - pilnie potrzebny DT!!!!!

dzięki kochanej Slapcio mała Chmurka będzie chyba miała domek!!!!!! i to stały domek - daleko na Śląsku :piwa:

malutka wyląduje w Chorzowie w mieszkaniu z Panią emerytką, 16-letnim synem tej Pani i czterema innymi kotkami - więc nudzić się nie będzie!!!

Slapcio zdeklarowała jeszcze pomoc w transporcie - mniej więcej za tydzień - więc dziękujemy jakniewiemco w imieniu Chmureczki i lecznicy!!!!!!!! :1luvu:

Slapcio - piszę pw!

joluka

Post » Sob maja 29, 2010 22:15 Re: Słodki mały wytrzeszcz ;-) - pilnie potrzebny DT!!!!!

:ok:

bekos

Post » Pon maja 31, 2010 12:47 Re: Słodki mały wytrzeszcz ;-) - pilnie potrzebny DT!!!!!

joluka, najprawdopodobniej będe jechała na Śląsk w czwartek po południu - dasz rade podrzucić mi młodą do chałupy? I mam nadzieję że jestescie z pania w kontakcie, warto się upewnic czy wszystko aktualne. Na pw poprosze numer tej pani, chyba nie zapisałam :|
Obrazek

slapcio

Post » Pon maja 31, 2010 12:56 Re: Słodki mały wytrzeszcz ;-) - pilnie potrzebny DT!!!!!

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto cze 01, 2010 13:58 Re: Słodki mały wytrzeszcz ;-) - pilnie potrzebny DT!!!!!

joluka, zmień już ten tytuł :roll:

Wczoraj Pani do mnie zadzwoniła, strasznie się "napalili" na kicię, nie mogą sie doczekać jej przyjazdu :lol:
Obrazek

slapcio

Post » Śro cze 02, 2010 8:44 Re: Słodki mały wytrzeszcz ;-) - jutro jedzie do DS w Chorzowie!

Slapcio - masz rację, już zmieniłam :mrgreen:

Nowa Duża Chmurki strasznie niecierpliwa - to prawda!!! Dzwoni trzy razy dziennie do mnie i do lecznicy - teraz jeszcze zacznie do Ciebie, chociaż prosiłam ich, żeby już ze mną się kontaktowali, jeśli mają jeszcze jakieś pytania, a nie Wam zawracali głowę... Ale tak zasadniczo pytanie jest jedno - kiedy wreszcie!!!!!! :wink: Mam nadzieję, że to jak najlepiej wróży dla maleńkiej Chmureczki! :ok:

A dziewunia cudna!!! Byłam w lecznicy wczoraj i przedwczoraj - wymiziałam, przytuliłam - robak mega ruchliwy, aktywny, ciekawski, włazi w każdy kąt i mega się nudzi sam zamknięty momentami w jednym z gabinetów. Jednym słowem - zdrowy, radosny kociak!!!!! Maleńki tylko jak dłoń! Cudo!!!:1luvu:

Jutro zabieramy ją z lecznicy i wieziemy do Slapcio - która zgodziła się kicię przetransportować do Chorzowa. Dziękujemy!!!!!!

Prosimy o wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: dla malutkiej na nową drogę życia!! :P

joluka

Post » Śro cze 02, 2010 11:39 Re: Słodki mały wytrzeszcz ;-) - jutro jedzie do DS w Chorzowie!

Kciuki gwarantowane :ok:

bekos

Post » Pt cze 04, 2010 0:28 Re: Słodki mały wytrzeszcz ;-) - jutro jedzie do DS w Chorzowie!

Ach jak się cieszę!! Każdy by chciał taką Chmurkę :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt cze 04, 2010 8:09 Re: Słodki mały wytrzeszcz ;-) - jutro jedzie do DS w Chorzowie!

Chmurka jest super :) Do nowego domu dotarła zmęczona, dużo energii pochłonęło jej protestowanie w trakcie podróży. Będzie mieć do towarzystwa 3 dorosłe kotki: 2 czarnulki i długowłosą szylkretkę oraz 7mio miesięczną burasię :) Wszystkie z adopcji. Chmurka ma być piątym i ostatnim kotem - docelowa liczebność stada osiągnięta :wink:

Nowi opiekunowie to serdeczni ludzie (trzyosobowa rodzina), koteczki bardzo zadbane - państwo sami pokazywali mi książeczki zdrowia starszych panienek: szczepienia, odrobaczanie, leczenie - wszystko jest. Jak tylko Chmurka się zaadaptuje - będzie miała naprawdę dobre życie :D :ok:
Obrazek

slapcio

[następna]