Kocio, przymilaśny kotek, poszukuje domu (cała Polska)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt cze 28, 2013 15:00 Kocio, przymilaśny kotek, poszukuje domu (cała Polska)

Kocio jest pięknym wykastrowanym kocurem o miękkim białym futerku, z szarymi łatkami i czarnymi obwolutami wokół oczu i pyszczka. Kocio, jest młody, ma ok. 2 lat. Na osiedlowe podwórko przybłąkał się kilak tygodni temu. Kotek prawdopodobnie został wyrzucony lub się zgubił :(.

Kocio jest miłym, spokojnym i przyjaźnie nastawionym do ludzi kotem. Czasami jest troszkę wystraszony, ale wystarczy go pogłaskać i wziąć na ręce a od razu się przytula,  mruczy i nastawia piękny pyszczek do głaskania :).

Jeżeli, chcesz uszczęśliwić Kocia, proszę zadzwoń 66917191 lub napisz magda.brylska@gmail.com z chęcią odpowiem na wszystkie pytania.

Obrazek
Obrazek

Pozdrawiamy, Magda i Kocio
http://www.koty.pl/adopcje/art9886,kocio.html

bry

Od: Pon cze 10, 2013 21:28

Post » Pt cze 28, 2013 19:19 Re: Kocio, przymilaśny kotek, poszukuje domu (cała Polska)

Musisz zrobić mu ogłoszenia w necie. Fajny tekst, fotki i zarzuć portale. Tak szukamy domów naszym podopiecznym. Trzymam kciuki . Kot piękny.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt cze 28, 2013 20:04 Re: Kocio, przymilaśny kotek, poszukuje domu (cała Polska)

śliczny! taki trochę jak mój teraz, a trochę jak taki, którego miałam jako nastolatka...
Quot capita, tot sententiae

Le Tigre

Od: Sob gru 03, 2011 12:37

Post » Sob cze 29, 2013 22:56 Re: Kocio, przymilaśny kotek, poszukuje domu (cała Polska)

Bry zrob mu wiecej ogloszen w internecie na roznych stronach,a nie tylko na miau.pl

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Nie cze 30, 2013 21:56 Re: Kocio, przymilaśny kotek, poszukuje domu (cała Polska)

Dziękuję za sugestie co do ogłoszeń na innych stronach. Prawdę mówiąc to powrzucałam ogłoszenia na kilka stron, ale nie ma odzewu :(
Możecie podpowiedzieć gdzie ewentualnie mogłabym jeszcze ogłosić tego kotecka, bo nie chcę aby był na dworze jak zacznie padać :(

bry

Od: Pon cze 10, 2013 21:28

Post » Pon lip 01, 2013 7:48 Re: Kocio, przymilaśny kotek, poszukuje domu (cała Polska)

Dodaj jeszcze na http://www.kup-kota.pl/
Kup-Sprzedaj-Adoptuj KOTA:
Obrazek

--------------------------------------------------------------------------------

zuszka

Od: Śro wrz 21, 2011 18:45