Szukamy kotka do adopcji:))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 13, 2013 18:25 Re: Szukamy kotka do adopcji:))

Moje koty z dziećmi mało czasu spędzają. póki co mam w domu dwa różne charaktery. Ja nie mówie broń boże brytyjczyk. Widze tylko jak mój właśnie 1,5roczny bratanek przyjeżdża to w drzwiach słyszymy koko o lata szuka kota. a koty 2 m nad ziemią. Przyzwyczajają się po jakiś 3 godzinach na tyle że są na metr od dziecka. Jak nocował to nawet w nogach spały na łóżku. Wiem tylko że dzicko chce na ręce a tu też waga brytka jest znaczna co mu to utrudni. Ja nie zniechęcam wręcz zachęcam. Tylko stwierdzam iż jeśli kot w hodowli był wychowywany z psami i dziećmi nie koniecznie musi w domu też jakoś się przekonać. Zołza jest z takiej hodowli i jak widzi dziecko to odwraca się i odchodzi. Dzieci są dla nie bee

basidrak20

Od: Pon kwi 22, 2013 10:24

Post » Czw cze 13, 2013 19:14 Re: Szukamy kotka do adopcji:))

Co kot inna bajka :D
Choć pewnie też koty inaczej reagowałyby, gdyby bobas był stałym członkiem rodziny :wink: Ja tez nie wiem, czy Naszej Celince się nie odmieni, na razie jest młodziutka i ma pstro w głowie, ale gdy dorośnie i zestatecznieje, kto wie może takie pieszczoty nie będą juz się podobać:D

Pewnie dobrą opcją, była by adopcja dorosłego kota, gdzie już wiadome są jego zachowania i przyzwyczajenia?
Na pewno znajdziesz kotka jakiego szukasz:))

aftanazka

Od: Śro sty 11, 2012 18:48

Post » Czw cze 13, 2013 21:34 Re: Szukamy kotka do adopcji:))

Ja mam nadzieje ze moja 11 miwsieczna kotka wlasnie jak juz sie wyszaleje to zmieni zdanie co do kolanek i glaskania. teraz jak ja wolamy to ma nas gdzies za to Kajtek na kolanka jest pierwszy.

basidrak20

Od: Pon kwi 22, 2013 10:24

Post » Pt cze 14, 2013 20:35 Re:

Mój Panda - brytan ze śmietnika, lat kilkanaście, ten biało-czarny w podpisie - jest kotem bardzo spokojnym i bezproblemowym :)
kicikicimiauhau

[poprzednia]