nie każdy się kołtuni, a jeżeli już to kołtuny pojawiają się w rożnym tempie i są różne
nie zjadają człowieka nawet jak nie lubią czesania

nie muszą być kąpane, są takie które się nie tłuszczą
itd
wszystko zależy od kota i od futra

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mone4ka pisze:Ja przepraszam,ale nie róbcie z osób starszych kalek,nie radzących sobie ze zwierzakiem.Może warto zapytac ile babcia ma lat? Main Coon nie potrzebuje wcale dużo pięlęgnacji.Koty które tego wymagają to persy i łysolce sfinxy,a reszta to normalne zabiegi pielegnacyjne których wymaga każdy zwierzak.
Apsik77 pisze:mone4ka pisze:Ja przepraszam,ale nie róbcie z osób starszych kalek,nie radzących sobie ze zwierzakiem.Może warto zapytac ile babcia ma lat? Main Coon nie potrzebuje wcale dużo pięlęgnacji.Koty które tego wymagają to persy i łysolce sfinxy,a reszta to normalne zabiegi pielegnacyjne których wymaga każdy zwierzak.
No poptrz czego to się człowiek może na kociarni dowiedzieć. Jakiej to specjalnej pielęgnacji potrzebuje sfinks? Bo chyba żyje w błogiej nieświadomści i mam zaniedbane koty , albo po prostu moje to nie sfinksy tylko mało wymagające mutanty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości