Miecio - ok. roczny kot misiowaty :) Ma dom!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lut 17, 2013 22:09 Re: Miecio - ok. roczny kot misiowaty :) Ma dom!!!

Na pierwszym zdjęciu wygląda strasznie uroczo, taki słodki kłębuszek, nawet oczka sobie zakrył. A że tak szybko dogadał się z pieskami, to jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem :)

wiewióra11

Od: Nie mar 30, 2008 20:09

Post » Nie lut 24, 2013 18:41 Re: Miecio - ok. roczny kot misiowaty :) Ma dom!!!

Miecio u nas już trzeci tydzień.Kotek jest kochany cudownie się rozkręcił,nasza labradorka jest w nim zakochana a starsze koty się przyzwyczaiły.Oczywiście my razem z mężem nie możemy się na niego napatrzeć.Gdy w domu są jeszcze inne koty dorosłe i stateczne to ma się możliwość porównania ich z nowym kotkiem i okazuje się że każdy jest cudowny a jednak inny.Nawet jak Miecia się dotyka i przytula to ma takie mięciutkie pulchniutkie ciałko i jest jeszcze taki mały przy moich rezydentach. :D

kotka70

Od: Czw sty 24, 2013 16:47

Post » Nie mar 24, 2013 8:32 Re: Miecio - ok. roczny kot misiowaty :) Ma dom!!!

Było mi bardzo miło odwiedzić Miecia i jego nowych Dużych i Małych :)
Miecio mieszka w pięknym miejscu i widać, że jest tam szczęśliwy :) Najbardziej zaprzyjaźnił się z psami...
Mietek zachowywał się tak jakby mój przyjazd był najbardziej naturalną rzeczą na świecie i po krótkim powitaniu zajął się swoimi kocimi sprawami :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I jeszcze filmik z zabawy:
http://www.youtube.com/watch?v=PTs-hs_Sfg4
Obrazek

Katalina

Od: Śro cze 22, 2011 10:08

Post » Nie mar 24, 2013 9:14 Re: Miecio - ok. roczny kot misiowaty :) Ma dom!!!

Tak Miecio to już Pan Miecio na włościach,urósł i zmężniał co widzę dopiero na zdjęciach.Dziękujemy za odwiedziny. :D

kotka70

Od: Czw sty 24, 2013 16:47

[poprzednia]