ale to chodzi o inną adopcję. Kto bedzie spisywał umowę dotyczaca tamtej kotki? Ja mam dac ewentualnie kotka na dokocenie, musze najpierw poznać i tak tamta kicię.
ja byłam tylko na PA w sprawie dokocenia, pisalam to w którymś poście. PA w sprawie Moherki miał ktoś z forum przeprowadzić. Rzeczywiście wyniknęło nieporozumienie. Pani Danuta do mnie pisała, że czekała na wizytę, ale nie dzwoniłaś, ze Cię nie będzie Prosiła o kontakt. Dziękuję.
hmmm, troche nie rozumiem jak mozna robic PA nie widzac kota do ktorego ma dalaczyc kolejny - stad nawet do glowy mi nie przyszlo ze Twoja wizyta dotyczyla dokocenia....
rozmawialam przed chwila z pania Danuta i ustlilysmy, ze ona ustali z Bagienka czy moja wizyta PA jest konieczna. Jezeli bagienka uzna ze tak - to bede u p Danuty dzisiaj.
Więc tak, rozmawiałam z Danutkotką i, jeżeli o mnie chodzi, sprawa wizyty PA jest załatwiona. Wrażenia miki27 (przekazane na tym wątku) ze spotkania z Danusią, w zupełności wystarczą i uważam, że wizyta PA się odbyła. Umowę podpiszę ja i Danusia