Pilnie potrzebny bon na sterylkę z Wawra

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lut 08, 2013 20:01 Pilnie potrzebny bon na sterylkę z Wawra

Hej, na terenie instytucji w której pracuję zaopiekowane są dzikunki obu płci ok.16szt. kotki były wyłapane do sterylki, kocury nie wszystkie. Do stadka coraz to dochodzą nowe, teraz "dorzucił" ktoś kotkę oswojoną którą trzeba w trybie pilnym sterylizować. Z dzielnicy mam informację że wszystkie bony sterylkowe zostały rozdane razem z paszą i jak ktoś odda w marcu to nam przekażą. Stadko jest zgłoszone do dzielnicy od 4 lat. W marcu na sterylkę to będzie za późno. Może na forum jest ktoś z Wawra i możę podzielić się bonem. Poza tym mam pytanie czy i jak długo po sterylce w lecznicy u dr Magdaleny Olszewskiej może pozostać kotka i czy badania, szczepienia, odrobaczania są w pakiecie a jak nie to jakie to mogą być wydatki? Kotka jest do do adopcji to typowa domowa kotka bura z białym, miziasta, młoda dobrze utrzymana.

Bianka2

Od: Nie lut 19, 2006 18:51

Post » Nie lut 10, 2013 22:57 Re: Pilnie potrzebny bon na sterylkę z Wawra

spróbuję jeszcze raz dopytać może ktoś z okolic Wawra, Międzylesia, Pragi Płd. zna miejsce na tanią sterylke bo pewnie na bon szans nie mamy. Dowiadywałam się u wet. to sterylka 200zł a kazdy dzień przetrzymania 50zł napiszcie chociaż czy jest sens szukać taniej.

Bianka2

Od: Nie lut 19, 2006 18:51

Post » Nie lut 10, 2013 23:06 Re: Pilnie potrzebny bon na sterylkę z Wawra

A Koteria?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56