Rodowodowa liliowa brytyjka - tylko Łódź

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 02, 2012 0:03 Re: Rodowodowa liliowa brytyjka - tylko Łódź

tabo10 pisze:Szkoda mi czasu na ten wątek.

Zresztą i tak zmoderujecie moje posty (jak już to zrobiono),mimo, że wyrażone jest w nich moje zdanie, do którego MAM PRAWO, a nie obraźliwe słowa czy wulgaryzmy.

Koteczce życzę znalezienia dobrego domu, a stresującej eksploatacji zwierząt, a następnie "szukania im dobrego domu" nie popieram - i zdania nie zmienię. Mam do niego prawo, żyjemy w demokratycznym kraju. Nie ma znaczenia staż na forum tym czy jakimkolwiek. I kto tu kim jest. Nie mam czasu i ochoty na analizowanie tych powiązań i funkcji.

Jestem na tym forum tylko po to, by pomagać kotom (co widać w mioch wątkach), nie by tracić nerwy i czas na takie dyskusje. Moje wypowiedzi nie zawierały żadnych obraźliwych treści, utrzymane były w kulturalnym tonie, za to zapewne były dla co po niektórych NIEWYGODNE.

Nie musicie się wysilać z odpowiedziami na mój post, nie zamierzam więcej tego czytać. Naprawdę potrzebujące zwierzęta, zwykłe, bezdomne, chore czekają i tam jest sens walki i tracenia energii. Nie tu.

Mam prośbę. Jak kolejny raz zechcesz sadzić takie duby smalone jak w tym wątku, odepnij wcześniej banerek Palucha. Koty stamtąd naprawdę potrzebują pomocy. Nie kompromituj ich sprawy swoim idiotycznym bredzeniem.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

[poprzednia]