Katowice,Kościuszki- kotka z małymi.Jest ktoś z tych okolic?

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sie 22, 2012 17:55 Katowice,Kościuszki- kotka z małymi.Jest ktoś z tych okolic?

W Katowicach przy ul. Kościuszki dzisiaj zauważyłam śliczną trzykolorkę, próbowałam złapać- wtedy zauważyłam, że jest karmiąca. Pani ze sklepiu powiedziała, że kotka chodzila niedawno w ciąży, teraz widać, że jest karmiąca. Ja jutro o 4 rano wyjeżdżam :( wracam za tydzień. Może jest ktoś z tych okolic i ma jakiś pomysł co zrobić, to bardzo ruchliwa część miasta- jak maluchy wyjdą nie mają ani one oni ona szans przeżyć :( To sam początek Kościuszki, prawie przy dworcu- kotka speceruje między sklepem Tutti Frutti a sklepem dla zwierząt Sekret. Informacje o kotce mam z pobliskiego sklepu spożywczo-monopolowego. Kotka nie jest typowo dzika, widać, że szuka kontaktu z człowiekiem, ale nie daje sie głaskać. Podobno ktoś ją tam dokarmia.
Obrazek Obrazek
...a ja sobie tak kolorowo kolekcjonuję koci świat ;)

Tina-Tigra

Od: Wto wrz 19, 2006 14:24

Post » Czw sie 23, 2012 21:16 Re: Katowice,Kościuszki- kotka z małymi.Jest ktoś z tych oko

pilne!!!
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Sob lis 03, 2012 17:34 Re: Katowice,Kościuszki- kotka z małymi.Jest ktoś z tych oko

Kotka częściej przebywała w pobliżu sklepu mięsnego a z otrzymaną zawartością od razu biegła do kociąt przez ruchliwą ulicę 8O
Dowiedziałam się, że kotkę i kocięta zabrała jakaś pani z fundacji :?:

beateczka

Od: Nie lut 07, 2010 21:30