Potrzebny DT/DS dla dwóch 4miesiecznych zdrowych braci z Wwy

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 26, 2012 15:33 Potrzebny DT/DS dla dwóch 4miesiecznych zdrowych braci z Wwy

Witam, od miesiąca 'tymczasuje' dwa kociaki i już nie mam za bardzo mozliwości ich dłuzej trzymać, rodzina mnie meczy że odda je do schroniska, a są super zdrowe i madre, nie stać mnie na karme i zwirek, za kuwete robi miska a za żwirek gazety;/ Były już raz odrobaczone , odpchlone i zaszczepione.Daję linka nie do eventu na FB https://www.facebook.com/events/477969435568965/ , nie mam za bardzo czasu robić banerów.Wiem że było ich wiecej ale trafiły na paluch i jeden chyba niestety nie przeżył nie wiem co z resztą ..Może ktoś mógłby pomóc.Dziekuje z góry.

gumis

Od: Wto lip 19, 2011 19:36

Post » Pt paź 26, 2012 18:13 Re: Potrzebny DT/DS dla dwóch 4miesiecznych zdrowych braci z

up.. za kilka dni bede musiała je oddać do schroniska...

gumis

Post » Sob paź 27, 2012 8:56 Re: Potrzebny DT/DS dla dwóch 4miesiecznych zdrowych braci z

Do kiedy muszą być oddane?
I może jednak postaraj się przegadać?
Czajniczek krąży wokół Słońca po eliptycznej orbicie, lecz jest za mały do wykrycia przez nawet najlepsze teleskopy. W związku z tą jego właściwością nie można dowieść jego nieistnienia. (...)

Ratio

Od: Wto sie 14, 2012 12:12

Post » Pon paź 29, 2012 17:25 Re: Potrzebny DT/DS dla dwóch 4miesiecznych zdrowych braci z

[quote="Ratio"]Do kiedy muszą być oddane?
I może jednak postaraj się przegadać?[/quotedz]
Znajoma przez którą zostałam domem tymczasowym powiedziała mi że w ciągu tygodnia uda jej sie znaleźć inny dom tymczasowy, mam nadzieje ze tak bedzie bo ja naprawde już nie daje rady.Codzienne kłotnie z rodziną żeby tylko nie wywieźli ich do schroniska i obietnice że napewno zaraz to sie skończy ,no rece mi opadają..

gumis