koci przystojniak szuka domu ! NIEAKTUALNE

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 22, 2012 8:01 koci przystojniak szuka domu ! NIEAKTUALNE

wczoraj w godzinach popołudniowych zostałam posiadaczką małego kociaczka, jak się okazało kocurka. na moje oko nie ma więcej niż 2 miesiące. moja znajoma znalazła go w parku niedaleko swojego zamieszkania.
maluszek jest z lekka zabiedzony, chudziutki, sierstka mu odstaje. do tego ma wydęty brzuszek i trochę nieciekawie się załatwia. przypuszczam że ma pasożyty. jednak brzuszek go nie boli przy dotykaniu. załatwia się do kuwety. poza tym jest normalnym kotkiem który uwielbia psocić. jak na takiego maluch przystało kocha zabawy z piłeczką, wędką. jest bardzo radosny. kocha także podgryzać, więc dostał robocze imię - Gryzoń :D co jeszcze go charakteryzuje? na pewno odwaga. po przyniesieniu go do domu obszedł cały pokój jak gdyby nigdy nic. nie ucieka, lgnie do człowieka. no i ma przepiękne, szaro-niebieskie oczka :)
niestety ale w domu mam już 3 koty, do tego dokarmiam kilkanaście bezdomniaków. nie mam warunków aby go zatrzymać. na dniach postaram się pójść do weterynarza aby go obejrzał. na już nie mogę się z nim wybrać bo niestety ale z pieniędzmi krucho strasznie.
ale wracając do tematu. to zdjęcie maluszka:
Obrazek
nie chciał za bardzo pozować :roll:

szukam mu DS aczkolwiek jeżeli ten się nie znajdzie w najbliższym czasie- będę musiała znaleźć mu choćby DT ponieważ długo zostać u mnie nie może.
kontakt:
gg 37309376
mail: tucha7@interia.pl
nie przez PW ponieważ mam zablokowane wysyłanie wiadomości
Ostatnio edytowano Pt paź 26, 2012 16:58 przez tyśka1, łącznie edytowano 1 raz

tyśka1

Od: Pon cze 04, 2012 19:32

Post » Pon paź 22, 2012 8:09 Re: [Giżycko, cała Polska] koci przystojniak szuka domu !

Kocia malizna potrzebuje domu :!:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon paź 22, 2012 13:52 Re: [Giżycko, cała Polska] koci przystojniak szuka domu !

jakoś się udało i kociak był u weterynarza. został odrobaczony oraz zważony. mimo tego że jest chudzielcem to waży 900g :D obawiałam się także o świerzb ale nic z tych rzeczy.
niestety trochę kicha co mnie martwi. mam beta glukan (immunodol cat) ktoś wie jak go dawkować na taką kruszynkę ?

tyśka1

Post » Wto paź 23, 2012 19:03 Re: [Giżycko, cała Polska] koci przystojniak szuka domu !

hop !

tyśka1

Post » Pt paź 26, 2012 16:58 Re: [Giżycko, cała Polska] koci przystojniak szuka domu !

nieaktualne, kociak w nowym domu :kotek:

tyśka1