Stasia w DS.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 24, 2012 10:17 Re: Bardzo pilnie DT, kotka/kotek ze śmietnika, Toruń

Ogłoszenia kluska już ma:)

AgnieszkaO

Od: Nie sty 02, 2011 23:49

Post » Nie cze 24, 2012 12:54 Re: Bardzo pilnie DT, kotka/kotek ze śmietnika, Toruń

Dzwoniła do mnie bardzo sympatyczna Pani z Torunia, która zaoferowała pomoc, gdyby okazało się, że nie znajdziemy dla małej domu tymczasowego lub stałego i nie będziemy miały co z nią zrobić. Pani jest z Torunia, ma już kocura rocznego, więc dochodzi kwestia dogadania się ze Stasią. Umówiłyśmy się na telefon we wtorek wieczorem. I ewentualne spotkanie w środę.

AgnieszkaO

Post » Wto cze 26, 2012 14:57 Re: Bardzo pilnie DT, kotka/kotek ze śmietnika, Toruń

Na razie cisza:(

AgnieszkaO

Post » Czw lip 12, 2012 21:42 Re: Bardzo pilnie DT, kotka/kotek ze śmietnika, Toruń

Koteczka nadal jest u Pani weterynarz. Wystąpiły u niej zmiany, najprawdopodobniej alergiczne.
Ma już zaklepany dom u mojej znajomej, a właściwie jej mamy. Kot domowo-ogrodowy. Znajoma mieszka w zachodniopomorskim, w takiej totalnej wsi, więc zero samochodów, ma już jednego kota (wykastrowanego). Teren ogromny, miłości dużo. Teraz czekamy aż Pani doktor pozwoli ją zabrać:):)

AgnieszkaO

Post » Śro paź 24, 2012 17:12 Re: Bardzo pilnie DT, kotka/kotek ze śmietnika, Toruń

Kotka od jakiegoś czasu jest już u nowej rodziny. Ma się dobrze. Adoptowała ją moja znajoma, a właściwie jej mama. Mała zamieszkała w zachodniopomorskim, w domku na wsi:) Przy czym jest kotem domowo-ogrodowym. Kiedy chce jest w środku, kiedy ma ochotę wygrzać się na słońcu, może wyjść. Zostanie wysterylizowana, gdy nadejdzie odpowiedni moment.

AgnieszkaO

[poprzednia]