potrzebna natychmiastowa pomoc

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 07, 2012 8:27 potrzebna natychmiastowa pomoc

Proszę o pomoc dla kotów którymi zaopiekowałam się latem z pobliskich podwórek i likwidowanych działek. Kocur ma około 5 lat kotka 1 roku. Obydwoje są wysterylizowani. Jest jeszcze 5 kotków 5 - miesięcznych. Przebywają tymczasowo w piwnicy u mnie w pracy. Codziennie boję się, że dyrekcja się zorientuje i wszyscy znajdziemy się na ulicy. A teraz jeszcze w przyszłą niedzielę wyjeżdżam na cały tydzień (służbowo). Nie mogę nikogo poprosić o to żeby chodził i sprzątał w kuwecie i karmił koty z wiadomych powodów. A może zdarzyć się i tak ,że zostaną wypuszczone. To nie są dzikie koty. Młode są u mnie od początku lipca. Większość ich rodzeństwa znalazła domy. One jeszcze nie. Kocura też chciały wziąć już dwie osoby ale on mieszkał do tej pory na działce, tam nie było samochodów. A osoby które się zgłosiły miały domy przy bardzo ruchliwych ulicach. Kot uwielbia siedzieć na rękach, do każdego się łasi. Koteczka jest młoda i bardzo bojaźliwa. Potrzebuje spokojnego domu i kochających ludzi. Do mnie jest już niestety bardzo przywiązana ale zakocenie w moim domu przekracza normy. Kicia z innymi kotami nie ma problemu, pozostała dwójka jej dzieci : czarno biały korek i kotka trikolorka również lubi inne koty. Jeżeli ktoś może pomóc w jakikolwiek sposób to bardzo proszę.

robaczek07

Od: Wto wrz 30, 2008 20:49

Post » Nie paź 07, 2012 10:05 Re: potrzebna natychmiastowa pomoc

TRzeba ogłaszać. Koniecznie ze zdjeciami, ponawiac ogłoszenia, zeby nie spadały, na tablicy.pl warto wyróżnić, bo wtedy ogłoszenie jest lepiej widoczne,
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59