Młody kotek szuka domu :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 12, 2012 14:23 Młody kotek szuka domu :)

Hej, narzeczona około tygodnia temu przyniosła z ulicy młodego kocurka. Ma maks. 5 miesięcy, jest niesamowicie żywy i ku naszemu zdziwieniu kompletnie oswojony z człowiekiem. Prawdopodobnie komuś uciekł lub ktoś go wyrzucił. Przytula się do nas, zaczepia do zabawy - nie boi się w ogóle ludzi. Pewnie był szczepiony i odrobaczony ale pewien nie jestem, zalecana wizyta u weterynarza. Kotek został za wcześnie odciągnięty od matki, bo mimo wieku przychodzi do nas do łóżka zaczyna głośno mruczeć i ssać kołdrę (szuka sutka). Zostawilibyśmy go u nas ale mamy już szynszyle i boimy się o jej stan psychiczny jeśli zostawimy kotka (który z resztą ma wielką ochotę się zaprzyjaźnić z gryzoniem, bo ciągle go zaczepia :). Ja nazywam go Winston (z racji tej, że szynszyla ma na imię Churchill), a moja narzeczona po prostu "Koci" :)

Jesteśmy z Katowic ale nie ma problemu dowieźć kotka ~25km od naszego miejsca zamieszkania. Dogadamy się jakoś :)
Bardzo proszę, niech go ktoś zaadoptuję, bo kocik jest warty tego. Serca mi się kraja, że muszę go oddać ale niestety nie mam wyjścia.
Gdyby ktoś potrzebował mogę dorzucić kilka zdjęc więcej.

Pozdrawiam KN
marko-net@wp.pl
tel: 501586885
gadu:2067845

sacret

Od: Śro wrz 12, 2012 14:08

Post » Śro wrz 12, 2012 19:08 Re: Młody kotek szuka domu :)

Dorzucam zdjęcie.

Obrazek

sacret

Post » Czw wrz 13, 2012 10:32 Re: Młody kotek szuka domu :)

Daj ogłoszenia na tablicy, alegratce, gumtreei na lokalnej katowickiej stronie. Koniecznie ze zdjeciami.
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Czw wrz 13, 2012 21:39 Re: Młody kotek szuka domu :)

Tutaj dałem i od przedwczoraj czeka na akceptacje :)

Dzięki za podsunięcie reszty! Zaraz biorę się za wystawianie :)

sacret