PILNIE POTRZEBNA POMOC

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 20, 2011 10:31 Re: PILNIE POTRZEBNA POMOC

Piękne zdjęcia przydadzą się do ogłoszeń, a my tu też pooglądamy z przyjemnością.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw sie 30, 2012 9:11 Re: PILNIE POTRZEBNA POMOC

Witam wszystkich ponownie!

Chciałam dać wam znać wcześniej, ale niestety z racji finansowej na długi czas zrezygnowałam z internetu i mocno zaniedbałam przez to wiele ważnych kwestii. Kot, którego znalazłam znalazł swój dom już w kwietniu i od tego czasu szczęśliwy przebywa w RDD w Kaliszu. Zgodnie żyje z dziećmi, psami. Nauczył się korzystać z sedesu i swoją miłość dzieli równo między wszystkich domowników (śpi z każdym po trochu w ciągu nocy :) ) Niektórzy z Was wpłacili pieniążki na podany przeze mnie konto. Bardzo nam to pomogło i wszystko zostało przeznaczone na kota. Kocurek został zaszczepiony, odrobaczony, wykastrowany (dobrze zniósł cały zabieg), osatnio właściciele zaszczepili go na kocią białaczkę.

Za chwilkę wstawię kilka jego zdjęć ,kiedy był jeszcze u mnie :) i jak wygląda teraz. Pozdrawiam wszystkich i bardzo dziękuję za dobre serce.

Silatan

Od: Sob gru 17, 2011 17:36

Post » Czw sie 30, 2012 9:20 Re: PILNIE POTRZEBNA POMOC

A jak tutaj łatwo można wstawić zdjęcia? Bo nie widzę? :D

Silatan

Od: Sob gru 17, 2011 17:36

Post » Czw sie 30, 2012 10:25 Re: PILNIE POTRZEBNA POMOC

Wstaw w fotosik i z fotosika kody do miniatur albo zdjęcia 500cośtam tu wklej.

I witaj ponownie :)

A przy okazji - zagłosuj na warszawską kocią fundacją JOKOT - ma szansę otrzymać pomoc z Krakvetu.

Wejdź na foru Krakwetym, zarejestruj się , napisz króciutki post powitalny i zagłosuj - w celu uniknięcia podwójnego głosowania Krakvet wysyła kot na komórkę.
Wszystko to jest bezpłatne, a kociaki fundacyjne mogą dostać sporo karmy więc - warto.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

[poprzednia]