Piękna kotka perska ze znakomitej hodowli szuka domu!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sie 18, 2012 10:07 Piękna kotka perska ze znakomitej hodowli szuka domu!

Tak jak w tytule rodowodowa piękność szuka domu. Może być jedynaczką, albo mieć towarzystwo jednego kota albo psa. Lgnie do człowieka, ale musi się do niego przekonać. Jada suche, mięso, puszki.
Kotka jest do oddania po opłaceniu sterylizacji, do domu niewychodzącego i świadomego ile czasu trzeba poświęcić pielęgnacji persa.
Ja jestem tylko pośredniczką, jeśli ktoś będzie zainteresowany to proszę o informację-przekieruję dalej :)

karishma

Od: Nie sty 23, 2011 19:38

Post » Sob sie 18, 2012 10:16 Re: Piękna kotka perska ze znakomitej hodowli szuka domu!

Wstaw fotkę.
Nie to, żebym była zainteresowana...mam swoich 9 sztuk w tym jednego persa i powiększanie stada mnie nie interesuje.
Ale łatwiej jest o dom gdy mozna popatrzeć na pyszczek. Szybciej ktoś sie w niej zakocha.

Elżbieta P.

Od: Śro lut 02, 2005 0:40

Post » Sob sie 18, 2012 14:05 Re: Piękna kotka perska ze znakomitej hodowli szuka domu!

Zgadza się. Tym bardziej, że na forum jest wiele miłośników persów i wiele osób, które mogą znać miłośników persów.

Za domek, oby kotka szybko znalazła cudowny dom!
adeeniet

Post » Nie sie 19, 2012 19:58 Re: Piękna kotka perska ze znakomitej hodowli szuka domu!

Jeśli ktoś będzie zainteresowany to zdjęcie dostanie mailem(decyzja hodowcy). Ja zanim mojego perskiego synka znalazłam, reagowałam po prostu na hasło "pers", a sam wygląd już nie był tak istotny, więc może teraz też ktoś się skusi :ok:
Od siebie mogę dodać, że koteczka na prawdę jest śliczna-szylkretka z białym. :1luvu:

karishma

Post » Śro sie 22, 2012 11:14 Re: Piękna kotka perska ze znakomitej hodowli szuka domu!

podrzucam :kotek:

karishma

Post » Wto sie 28, 2012 19:21 Re: Piękna kotka perska ze znakomitej hodowli szuka domu!

:kotek:

karishma