PILNE..PIĘKNA NIUNIA PERSKA MIESZANA POSZUKUJE DOMU. LEGNICA

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sie 19, 2012 22:22 PILNE..PIĘKNA NIUNIA PERSKA MIESZANA POSZUKUJE DOMU. LEGNICA

Witam,

przygarnęłam kociczkę, młodziutką samicę, komuś musiała się zgubić.

Korzysta z kuwety, jest strasznie miła, ciepła, oddana. Chce spać w łóżku, ciągle się tuli. Jest spokojna, nie boi się innych zwierząt. Grzeczna i ułożona.

Niestety nie mogę jej zatrzymać- posiadam dwa koty perskie, które nie chcą jej zaakceptować, poza tym mam małe mieszkanie i trzeci kot przebywa u mnie tymczasowo...

Chciałabym, aby ten kotek trafił do kogoś, kto ma dobre serce, komu zależy na życiu zwierzęcia, kto ma możliwości zapewnienia dobrego bytu tej kotce.

Serce mi się krajało, jak widziałam tą biedną piękną kicię wchodzącą przez okienka piwniczne.

Odrobaczyłam i odpchliłam tego kotka.

Bardzo mi zależy, aby trafiła w godne ręce. Do dobrego człowieka.

To bardzo inteligentne zwierze...

Nie chcę żadnych pieniędzy, tylko godziwego życia dla tego stworzenia, bo swoim charakterem i usposobieniem zasługuje na to w 100%...

W razie zainteresowania proszę o kontakt TEL 883658777

Pozdrawiam,
KASIA

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Obrazek

Ostatnio edytowano Nie sie 19, 2012 22:58 przez alix76, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zbyt duże zdjęcia zamieniłam na miniatury

katherinne

Od: Nie sie 19, 2012 22:13

Post » Nie sie 19, 2012 23:10 Re: PILNE..PIĘKNA NIUNIA PERSKA MIESZANA POSZUKUJE DOMU. LEG

Możliwość dowozu kotka w miarę możliwości z mojej strony.

katherinne

Post » Nie sie 19, 2012 23:19 Re: PILNE..PIĘKNA NIUNIA PERSKA MIESZANA POSZUKUJE DOMU. LEG

Przepiekna jest, trzymam kciuki dla kotki :ok:

Wyga

Od: Sob lip 28, 2012 11:41

Post » Wto sie 21, 2012 9:41 Re: PILNE..PIĘKNA NIUNIA PERSKA MIESZANA POSZUKUJE DOMU. LEG

znalazłam kici nowy domek :)

Proszę o zamknięcie tematu:)
Ostatnio edytowano Wto sie 21, 2012 9:56 przez aassiiaa, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zamykam wątek na prośbę autorki

katherinne