Kocie rodzeństwo Luna i Safona czekają na domek KIELCE

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 13, 2012 12:18 Kocie rodzeństwo Luna i Safona czekają na domek KIELCE

Zacznę może historię od początku. Mianowicie około miesiąc temu dowiedziałam się o istnieniu 3 podwórkowych kocich sierot, ich mamę potrącił samochód o czym dowiedziałam się od pani, która przychodziła czasem zobaczyć co z nimi i nakarmić je. Od tego czasu regularnie przychodziłam je dokarmiać i bawić się z nimi. Kotki były na tyle przyzwyczajone, że jedzenie dostają od ludzi, a zarazem dawać się głaskać nie było im w smak, że ciężko było stwierdzić co z nimi począć, bo przygarnąć takiego pół dzikuska mało kto chce.
Od tamtej pory jednak zrobiły duży postęp, a jedna kicia zrobiła się nawet bardzo miziasta i przytulaśna. Do mnie trafił jedyny mężczyzna z tego grona ochrzczony Parysem. Niestety pozostałych 2 ogonków nie mogę zabrać do siebie na stałe, ewentualnie na jakiś tydzień przed adopcją.

Tutaj mała Luna drzemiąca na moich kolanach:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tu Safona jako kot glanolubny :D
Obrazek
Obrazek

Może znajdzie się ktoś kto je pokocha?
Obrazek Obrazek

christinemarie

Od: Pt sie 10, 2012 21:34

Post » Śro sie 15, 2012 19:38 Re: Kocie rodzeństwo Luna i Safona czekają na domek KIELCE

Podrzucam. Cudne są te pręguski :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nie chodzi o to, by człowiek miał kota,
tylko,by kot miał człowieka

Obrazek

anka13

Od: Sob paź 31, 2009 23:40

Post » Czw sie 16, 2012 19:48 Re: Kocie rodzeństwo Luna i Safona czekają na domek KIELCE

Śliczności :1luvu: Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto je przygarnie :P

moniczkaa1975

Od: Czw lis 03, 2011 22:58

Post » Pt sie 17, 2012 15:33 Re: Kocie rodzeństwo Luna i Safona czekają na domek KIELCE

Jak na razie z ogłoszeń cisza :( pani z Warszawy, która o nie pytała rozmyśliła się...
Obrazek Obrazek

christinemarie

Post » Nie sie 19, 2012 20:07 Re: Kocie rodzeństwo Luna i Safona czekają na domek KIELCE

Safona znalazła już właściciela, pani mieszka w domku z ogrodem, więc kicia będzie mieć warunki, bardzo mili ludzie :1luvu:
Jeszcze tylko Luna jest poszukująca...
Obrazek Obrazek

christinemarie

Post » Nie sie 19, 2012 22:03 Re: Kocie rodzeństwo Luna i Safona czekają na domek KIELCE

Trzymam kciuki za domek dla Luny :ok:

moniczkaa1975

Od: Czw lis 03, 2011 22:58