Astrid-kicia zabrana od zbieraczki.DS i wsparcie poszukiwane

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt maja 25, 2012 13:58 Re: Astrid-kicia zabrana od zbieraczki.DS i wsparcie poszuki

Żaden koniec świata, to malownicza leśna dzielnica Szczecina, położona na obrzeżach :twisted: :mrgreen:

Na razie odgrzebałam aparat cyfrowy i "się ładuje" może nim zrobię ładne- albo chociaż wyraźne- zdjęcia.
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Czw maja 31, 2012 20:52 Re: Astrid-kicia zabrana od zbieraczki.DS i wsparcie poszuki

Dzisiaj byliśmy u weterynarza.
I dostałam kategoryczny zakaz wydawania w najbliższym czasie kotki gdziekolwiek- w sensie do adopcji.
Astrid niestety nadal ma biegunkę, której nie udaje nam się ani trochę zmniejszyć. Dalej leci z niej prawie woda. Ani dobra karma, ani różne pasty- nic.
Od dzisiaj mała dostaje antybiotyki.
Brzuszek ma duży i wzdęty- ale uzgodniliśmy z wetem, że dopiero w momencie, gdy uda nam się opanować troszkę biegunkę będziemy kocicę odrobaczać.
Bo teraz jest ryzyko, że byśmy ją zwyczajnie dobili tym odrobaczaniem :(

Brak gorączki, ale węzły chłonne z przodu powiększone. Nadal duże zapalenie dziąseł :(

sebriel

Post » Pon cze 04, 2012 19:16 Re: Astrid-kicia zabrana od zbieraczki.DS i wsparcie poszuki

Na wyraźne życzenie niezadowolonej publiki- dwa najlepsze zdjęcia Astrid :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

sebriel

Post » Wto cze 05, 2012 8:45 Re: Astrid-kicia zabrana od zbieraczki.DS i wsparcie poszuki

Łoboziu, co za cudo :1luvu:
Zdrowiej, skarbeńku :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sie 19, 2012 12:03 Re: Astrid-kicia zabrana od zbieraczki.DS i wsparcie poszuki

Może trochę informacji, bo dawno na forum nie zaglądałam :oops:
Astrid- a w zasadzie Astra, bo tak woła ją moja rodzina- nadal jest do adopcji.
Nikt sensowny się do tej pory nie zgłosił :x

Powoli zbieramy się do sterylizacji oraz drugiego testu na FIV/FelV.
Astra to w tej chwili 6-7 miesięczna kocia panienka. Niestety- ku mojemu zdumieniu- wręcz karłowata, nie urosła za dużo i jest wielkości normalnego, 4-r miesięcznego kociaka. Nadal jest taka "sznurkowata" jak bywają młode koty- czyli długi tułów i łapki :lol:
Za to- nie jest już dzikim dzikiem :mrgreen: Teraz to bardzo przyjacielska kotka, uwielbiająca głaskanie i sama wymuszająca kontakt. Co prawda za noszeniem na rękach nadal nie przepada, ale nie można mieć wszystkiego :D
Jak uda mi się odnaleźć kabel od aparatu to wstawię jakieś aktualne zdjęcia- ale w sumie niedużo się zmieniła ;)

sebriel

[poprzednia]