Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
piano pisze:Hej
Tez ostatnio przygarnęłam kota z biegunka. Nic mu dosłownie nie pomagało. Dopiero royal canine gastro intestinal zapanowal nad biegunka gigantem. Ten mój kot tez będzie szukał domu bo ktoś go wywalił.
Trzymam kciuki za twojego kotka i pozdrawiam!
Blue pisze:A możesz napisać jakie leki kocurek dostawał i jaką miał diagnostykę? Mówisz że nic nie działa, żadne leki - ale co było stosowane?
Bo idealnie byłoby tą jego biegunkę wyleczyć a nie szukać domu który ją zaakceptuje...
Napisz co było sprawdzone i jakie leki nie działały - może coś podpowiemy
Blue pisze:A możesz napisać jakie leki kocurek dostawał i jaką miał diagnostykę? Mówisz że nic nie działa, żadne leki - ale co było stosowane?
Bo idealnie byłoby tą jego biegunkę wyleczyć a nie szukać domu który ją zaakceptuje...
Napisz co było sprawdzone i jakie leki nie działały - może coś podpowiemy
piano pisze:To podobnie jak z moim "biegunkiem". Po tej karmie jak odjął. Fundacja KOT mnie na trop tej karmy naprowadziła.
Bardzo miło że kotek czuje się lepiej. Wszystkiego najlepszego mu życzę. Może jeszcze ogłoszenia na innych portalach, albo w dziale adopcje na miau. JA też będę szukać dla mojego znalezionego kiciusia domq.
Pozdrawiam!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości