Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
annskr pisze:kotkę wysterylizowałaś?
jesli maluszki mają 3mce, kotka pewnie w kolejnej ciąży..?
przeczytałam Twój wpis - raczej nie świadczący o tym długim pobycie ....Fraszka pisze:Jak zauważyłaś, nie jestem od wczoraj na forum i tego rodzaju pytanie jest delikatnie pisząc nietaktem
Fraszka pisze:Wiejska kotka (nazwałam ją ze względu na trójkolorowe umaszczenie Figa), którą trochę dokarmiałam i w tęgie mrozy pozwoliłam jej ogrzać się w domu) postawiła mnie wiosną pod przysłowiową ścianą. Przyniosła mi nowo narodzone swoje kocięta na taras.
Znam niestety kocie wiejskie realia, do tego nie trzeba przeprowadzać się na wieś. I może dlatego uważam, że na wsi sterylki jeszcze bardziej są potrzebne niż w miastach. I może dlatego czegoś oczekuję od forumowiczów z długim stażem. Oświaty kaganka.Fraszka pisze:Nie założyłam tego wątku, aby z Tobą dyskutować na tak oczywisty temat, a wymądrzać się mogłabyś, gdybyś przeprowadziła się na wieś i zobaczyła wiejskie kocie realia.
Moja mama mieszka w małej uliczce starych domków. Spokojnie i po cichu tniemy koty przychodzące na podwórko. Tylko te, ale trochę ich było. Reklamacji brak.Fraszka pisze:Ciekawa jestem co by to było, gdybyś tak zaczęła ludziom na wsi wyłapywać, strerylizować i kastrować koty... to nie są koty bezpańskie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości