Poszukuje kogoś na wizytę przedadopcyjną w Kilecach!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sie 17, 2012 7:59 Poszukuje kogoś na wizytę przedadopcyjną w Kilecach!

Poszukuje kogoś na wizytę przed adopcyjna w Kielcach. Ludzie są zainteresowani adopcją mojego niewidomego Zombisia: viewtopic.php?f=13&t=143384
Szczerze mówiąc sama nie wiem czy będę w stanie go wydać tak daleko ale myślę że ludziom i tak trzeba by zrobić wizytę. Może jak ja się nie zdecyduje to zaadoptują inne bardziej potrzebujące, niewidome maleństwo..

o ludziach wiem narazie tylko, że mieszkają w bloku i mają jednego również znalezionego kota. W sumie parka bardzo sympatyczna i fajna. Z niewidomym kotem nie mieli doczynienia ale myślę że szybko by załapali co i jak..

czy jest ktoś z tych okolic, kto mogły do nich wpaść na wizytę?

Lacia

Od: Czw cze 09, 2011 12:04

Post » Pt sie 17, 2012 9:53 Re: Poszukuje kogoś na wizytę przedadopcyjną w Kilecach!

Bardzo prosze o pomoc!

Lacia

Post » Pt sie 17, 2012 10:09 Re: Poszukuje kogoś na wizytę przedadopcyjną w Kilecach!

Napisz pw do Alyaa albo moniczkaa1975 one sa z Kielc, jeżeli same nie będą mogły to może dadzą namiary na inną osobę.
joanna3113

Post » Pt sie 17, 2012 16:13 Re: Poszukuje kogoś na wizytę przedadopcyjną w Kilecach!

joanna3113 pisze:Napisz pw do Alyaa albo moniczkaa1975 one sa z Kielc, jeżeli same nie będą mogły to może dadzą namiary na inną osobę.

dzięki! już piszę

Lacia