bura ok. 3 miesięczna koteczka w piwnicy- Lublin

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sie 16, 2012 18:02 bura ok. 3 miesięczna koteczka w piwnicy- Lublin

dziś na klatce (parter) wychodząc z domu zauważyłam płaczące przeraźliwie kocię, więc czym predzej wyniosłam tunczyka na talerzyku i wodę, pożarło to to w oka mgnieniu zerkając spode łba na mnie. Potem powolutku zachęciłam by zawitało do mojego mieszkanka. Koteczka z lekka nieufnie ale weszła i nawet po jakiejs chwili dała się juz głąskać i przytulac! więc nie jest to typowa piwniczna "dzika dzicz". Podejrzewam, że albo komuś się zgubiła, albo sama się zgubila od swojej kociej rodzinki albo ktoś ją wyrzucił, bo kota zadbana raczej, czysta sierść, mordka, oczka zdrowe i miziasta jest.

A teraz do rzeczy: kota niestety wylądowała w trybie expresowym na klatce schodowej po 3 godiznach pobytu w meiszkaniu , kiredy do niego wróciła moja mama, której to mieszkanie jest a ja w nim gościnnie chwilowo przebywam :( nie dało ALSOLUTNIE rady ugrać nawet jednego dnia zeby znalezc domek tymczasowy, więc obecnie kocina stoi pod drzwiami do domu ( ato parter więc kazdy kto wchodzi do klatki schodowej przyprawia ja o palpitacje zapewne) i placze tak ze mi sie serce kroi :(((((((((((((( NIE JESTEM W STANIE negocjować juz z mamą - to jej chałupa - do mojej natychmiast bym ją wzięła....

PILNIE PROSZĘ O TYMCZAS DLA KRUSZYNKI! jest i ryczy na czechowie, ul. Mlodej Polski 32 w LUblinie, moj tel. 501292 459
"pies ma pana -kot obsługę"

red_devil

Od: Śro maja 30, 2007 11:35

Post » Czw sie 16, 2012 19:37 Re: bura ok. 3 miesięczna koteczka w piwnicy- Lublin

podrzucam słodziaczka ... ktoś chętny?

red_devil

Post » Czw sie 16, 2012 20:12 Re: bura ok. 3 miesięczna koteczka w piwnicy- Lublin

Może ktoś z Lublina coś podpowie?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw sie 16, 2012 22:52 Re: bura ok. 3 miesięczna koteczka w piwnicy- Lublin

podrzucę :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt sie 17, 2012 8:18 Re: bura ok. 3 miesięczna koteczka w piwnicy- Lublin

Aniu ,ja nie pomogę ,nie mam już żadnych możliwości .
Biedna kicia :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sie 17, 2012 8:22 Re: bura ok. 3 miesięczna koteczka w piwnicy- Lublin

Dorcia wiem ze nie...:( poza tym kota jest w Lublinie i najlepiej jak by ktoś tutaj ją na DT wziął, podejrzewam ze ktoś ja wyrzucił... dziś jeszcze nie wychodziłam z domu ale zaraz pójdę z porcyjką tuńczyka..... Postaram się zrobić jej zdjęcie - jest naprawdę śliczna :)
Podrzucam dziewczynke!

DOrcia zajrzyj na skrzynke

red_devil

Post » Pt sie 17, 2012 9:55 Re: bura ok. 3 miesięczna koteczka w piwnicy- Lublin

byłam z tuńczykiem ok. godz temu, wołałam, szukałam, miaukoliłam po całej piwnicy w poszukiwaniu koteczki - jak by makiem zasiał.... cisza, nie ma jej nigdzie :( boje się że coś sie moglo stać albo ktoś iny po prostu ja zabrał, albo jeszcze wróci. Najgorzej że w całej piwnicy porozkładane są na papierowych tackach trutki na szczury :( Pocieszam się że kocina wczoraj byla na maxa przeze mnie nakarmiona więc może nie była tak głodna by się tego najeść

red_devil

Post » Pt sie 17, 2012 10:10 Re: bura ok. 3 miesięczna koteczka w piwnicy- Lublin

:cry:
Obrazek

dorcia44